Marija Šerifović odlučila da kaže šta je Mahira Mulalića odvelo do pobjede u Zvezdama Granda

U emisiji “Zvezde Granda Specijal” Marija Šerifović pričala o mentorstvu i Mahiru.

Nakon što je Mahir Mulalić takmičar iz tima Marije Šerifović odnio pobjedu u 14. sezoni “Zvezda Granda”, eurovizijska pobjednica i mentorica postala je dupla pobjednica u popularnom takmičenju, budući da je i prije dvije godine njena učenica Džejla Ramović trijufovala na Grandovoj sceni.

Samo dan nakon pobjede Mahirova mentorica gostovala je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” gdje je otkrila recept za pobjedu, ali i utiske poslije trijumfa.

– Navikla sam da pobjeđujem. Eto, u sljedećoj sezoni neka pobjedi neko drugi (smijeh) – rekla je Marija, pa se osvrnula na trenutak proglašenja pobjednika koji ju je doveo gotovo do suza.

– Finale je zaista bilo magično, ja sam bila van sebe. Nadala sam se da će uroditi plodoom i želja i trud koji smo uložili svi mi zajedno, mislim na moje takmičare. Došla sam ovdje s mirom Božijim u nadi da će se to i dogoditi i zaista jeste – izjavila je Marija i otkrila kako se Mahir maestralnim interpretacijama u samoj završnici izdvojio od ostalih takmičara.

– Služilo ga je grlo bolje nego ikada, i to je ustvari onaj trenutak gdje se odvaja pobjednik, trenutak kada se pokazuje da neće podleći pritisku, da će biti u koncentraciji, u totalnom fokusu.

Na pitanje voditelja da li je Marija bila stroga kao mentor, Mahir je odgovorio da nije, ali da je bilo i lijepih i teških momenta.

– Bilo je teških situacija, ne mogu neke da otkrijem, ali u svakom slučaju to je od nas napravilo borce, da samo idemo naprijed. Genijalna je – rekao je Mahir u emisiji.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.