Marija Šerifović otvoreno progovorila o incidentu u kojem je učestvovala: “Želim da se izvinim svim ljudima koje sam probudila one noći kada se desila ‘ona situacija'”

Marija Šerifović progovorila je o incidentu, koji se dogodio u augustu prošle godine. Naime, objavljen je snimak na kojem urla i udara svoj automobil koji je parkiran nasred ulice.

Uz psovke na početku snimka, pjevačica je prišla svom automobilu i udarila u njega šakom. Uz nju je bila i nepoznata žena, koja je pokušavala smiriti.

“Želim da se izvinim svim ljudima koje sam probudila one noći kada se desila ‘ona situacija’. Glasna sam, iznervirala sam se.

Živa sam duša, praštajte. Žao mi je što je neko pomislio da je onaj ‘lagani udarac’ u moj automobil izazvao prelom ruke.

Kada kažem živa sam duša, to nije opravdanje, to je istina da to zaista može da se desi i dešava se svakome, ali to istovremeno ne znači da to meni smije da se desi, jer ja želim da nekim mladim ljudima koji imaju u planu da koračaju ovim putem budem i primjer i uzor.

Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastičnog”, rekla je.

Dodala je da je tačno da se incident dogodio zato što je saznala lošu informaciju te da se ne ponosi svojom reakcijom.

Smatra i da su mnogi ovaj događaj preuveličali samo zato što je riječ o njoj.

“Loš trenutak, loša informacija, dešava se.

Svi ljudi koji se bave javnim poslom imaju različite situacije, da ne kažem skandale, ali rekla bih da se nijedan taj skandal ne diže na taj nivo u odnosu na skandal ili skandalčiće ili priču kada je u pitanju moje ime i prezime. Zašto je tako, ne znam.

U ovoj godini smo čitali svašta, razne gadosti i maltretiranja na temu mog privatnog života.

Toga mi je preko glave.

Čini se ogromna šteta nekim drugim ljudima i mislim da je to nedopustivo, a, ipak, dešava se i vjerovatno će se dešavati. Nije fer, neka idu kod nekoga drugog da mu piju krv, a ne samo meni”, izjavila je u emisiji “Prvi red” na televiziji K1.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.