Marija Šerifović preživjela dramu na aerodromu u Dubaiju

Marija Šerifović je iskoristila pauzu između snimanja i sa svojim drugarom Milošem otputovala u Dubai. Iako je nedavno bila sa Jovanom Pajić, pjevačici se izgleda svidjelo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te se odlučila na “reprizu”.

Ipak, za razliku od prethodnog odlaska, gdje je sve bilo u savršenom redu, ovog puta desile su se nepredviđene komplikacije koje su Mariji i Milošu, zamalo upropastile putovanje.

Budući da je od samog početka snimala put u svom vlogu, ona je svoju publiku sa aerodroma izvještavala o svemu što se dešava.

“Ja sam stigla i prošla pasošku i carinsku kontrolu, međutim policajac je poslao Miloša u sobu za emigraciju. Njega nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš i sada već ne znam gdje ni kada će doći i da li će doći. Rekao mi je da stoji i čeka, te da će mu uskoro dati pasoš, ali to je bilo prije nekih tridesetak minuta. Upitala sam ga da li je nekad ubio nekoga, a da ne znam, da bežim odavdje? – pričala je Marija dok je sjedila sama na pustom aerodromu.

Iako joj se on javljao redovno i prenosio joj šta se dešava u toj sobi, vrijeme je prolazilo, ali ništa se nije promjenilo, te je Šerifovićeva počela da brine.

“Miloša nema, prošlo je više od 35 minuta i u ovom trenutku čekamo više od sat i po. Otišla sam kod jednog čika policajca i pitala da li može da provjeri da li je Miloš ubio nekog i hoće li izaći, jer hoću da idem u hotel, gladna sam. Proverili su i rekli da će za 15 minuta izaći, pa sam ja otišla i kupila sendvič – rekla je ona.

Nakon dva sata, već zabrinuta i nervozna, pjevačica je priznala da joj nije svejedeno, te da bi cirkus napravila, ali se suzdržava jer bi završila u zatvoru. Umjesto toga, nabavila je sebi krofnu kako bi još malo “ubila vrijeme” dok čeka.

“Situacija je jeziva. Ja sam ostavila stvari na sred aerodroma i tražila da preskočim stvari i dođem do pasoške kontrole. Vidjevši da sam već malo u panici, pustili su me i otišli po Miloša. Doveli su ga i rekli da ja mogu da idem, a on mora da ostane dok provjere njegov pasoš i utvrde da li pasoš pripada njemu. U slučaju da je njegov, moći će da ide, u slučaju da nije, mora da ostane.

Da stvar bude još zanimljivija Miloš nikada nije bio u Dubajiu, a Marija je u nekim momentima pomislila da ova priča neće imati sretan kraj. Ipak, nekoliko sati kasnije, Miloš je pušten, te su njih dvoje u 3 ujutru sijeli da “večeraju” dok je on prepričavao šta se dešavalo.

“Idem hitno da spavam i da se pravim da se ovo nije desilo – rekla je pjevačica za sam kraj.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.