Marija Šerifović preživljavala “dramu”, sve je objelodanila: “Imala sam mikro nervni slom”

Nakon 20 godina karijere, Marija Šerifović održala je svoj prvi koncert u Areni Zagreb osmog marta, a na veliku radost njene publike objavila je vlog sa tog putovanja. Naime, Marija je pokazala pratiocima kako je izgledao njen put i dani u Zagrebu, a prvo što je snimila je nezadovoljstvo zbog dužeg zadržavanja prilikom pranja automobila. Šta je sve Marija pokazala u vlogu sa putovanja iz Zagreba, pogledajte u videu ispod teksta.

-Nemam objašnjenje za to kako smo ovdje završili, znači bukvalno nemam objašnjenje. Stali smo na pumpu i peremo kola na četke, koliko već minuta? Mi smo ovo pranje od sedamnaest minuta platili šest eura – rekla je Marija.

Nakon male nervoze, put je nastavljen u najboljem redu, a Marija čim je stigla, pokazala je šta će sljedeće da radi, aludirajući da joj se nenormalno gledaju serije.

-Stigli smo u Zagreb, sada ću malo da klopam, a onda ću na Netflixu da gledam neku seriju, ali neću lagane serije, nego da gledam dok mi oči ne ispadnu. Ne znam koliko za to sada imam vremena, ali Bože moj – ispričala je.

-Ovako bukvalno izgleda raj. Života mi, ja ovaj trenutak sada ne bih mijenjala ni za šta na ovom svetu bukvalno. Nastavljam da jedem, vidimo se sutra u danu broj dva iz Zagreba.

Marija Šerifović preživljavala dramu pred koncert u Zagrebu

Pjevačica se oglasila i tokom drugog dana i ponovo je izrazila nervozu kada je shvatila da su cipele koje planira za koncert izuzetno neudobne.

-Išla sam do Arene, tamo je sve okej, ali trenutno imamo jedan mali mikro nervni slom. Zato što obuća za koju sam mislila da će mi biti udobna, više nije udobna, ili nikad nije ni bila, a mi smo se ponadali da će biti.

Uglavnom, problem su ove cipele. Ništa komplikovanije, teže, neudobnije nisam nosila u svom životu. Tako da, ako padnem, nemojte da se smijete – istakla je ona.

Marija je malo pre početka koncerta snimila kako je sve to izgledalo na probi, objašnjavajući da je, kako kaže, prošlo sve kako treba i nada se da će tako i biti. -Na probi je sve prošlo kako treba. Nadam se da će tako biti i večeras. Bilo je sve dobro, sve je radilo, nadam se da će tako biti i večeras. Pola sedam je prošlo, uskoro ću i ja početi da se spremam, to bi bilo to – ispričala je ona.

Šta je sve Marija pokazala u vlogu sa putovanja iz Zagreba, pogledajte u videu ispod.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.