Mentalist iz BiH koji je šokirao na hrvatskom Supertalentu, na Instagramu podijelio još luđi trik

Posljednje Vijesti

Antonijo Mitar, koji se već 12 godina bavi mentalizmom, nastupom na show-u Supertalent u Hrvatskoj oduševio je ne samo žiri, nego i publiku izvedbom svojih trikova.

No, Antonijo javnost nastavlja šokirati i putem svog Instagram profila, gdje redovno objavljuje još ‘luđe’ trikove od onih izvedenih u nastupu na popularnom showu, nakon kojega je rekao da se nije dugo pripremao, pa je izveo poprilično ‘jednostavan’ trik.

“Što bliže gledate – manje ćete vidjeti”, napisao je Mitar u opisu jedne od svojih objava na Instagramu gdje izvodi trik sa kovanicama.

Još jedna u nizu njegovih Instagram objava koja je privukla pažnju je i ona sa novčanicama – koje lebde u zraku.

Kako je prenijela Nova TV, Antonijo za sebe kaže da ima bogat društveni život i lako može odrediti kad neko laže. Kod njegovog talenta najviše mu se sviđaju ljudske reakcije koje mogu biti šarolike – od hvatanja za glavu i vrištanja do toga da se neki čak i prepadnu vještine čitanja uma.

Kada je show u pitanju, “jedina promjena koju bih napravio bila bi ta da sam se ranije prijavio, imao bih vremena pripremiti bolje točke”, rekao je Antonijo za njihov portal, pa se, nakon pogleda na njegov Instagram profil s pravom možemo pitati šta to publiku još čeka.

Leave your vote