Mijatović isprozivao Dodika zbog neustavnog dana RS:” I večeras zaspat će naša Bosna i probuditi se opet ujutru sa svima nama”

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Vojin Mijatović i potpredsjednik SDP-a oglasio se povodom proslave neustavnog dana RS u Banja Luci. Na Facebooku objavio je status s naslovom: “Odlazi cirkus iz našeg malog grada”.

-Prođe još jedna Milina predstava, parada lažnom voždu.

Od “visokih zvanica” i “ državnika” došli su mu Stevandić, Vulin i Nestorović.

Sam pogled na centralnu binu govori sve, Mile a oko njega njuške i kockaste glave koje samo čekaju da ili Ameri ili Rusi krenu pa da lažnog vožda pomnože sa nulom. Od Vučića i Orbana nije dobio ni mahanje – napisao je Mijatović.

Istakao je da se ešaloni budžetskih korisnika pokloniše lažnom voždu, a onda uz slovenačku narodno oslobodilačku pjesmu pukla je i zora.

-Uslijedi kulturno-umjetnički program sa sve Danicom i Bajom renesansnim umetnicima, a onda nastupi srpska light show avijacija. Hali gali za sirotinju – naveo je Mijatović.

Potom je sumirao današnju neustavnu proslavu.

-Još jedan brutalni cirkus propalog lidera, naravno duet mu iz Federacije pjevaju “ patriote” i “lideri”, red krivičnih, red nećeš Mile i tako redom kao i svake godine.

Stranci ko stranci, samo što ne kažu ma je*ite se, radite šta hoćete samo pucanja nema.

Već sutra sve po starom, red patriotizma, red Evrope, red optimizma, red secesije i, naravno, svi se branimo jedni od drugih.

I večeras zaspat će naša Bosna i probuditi se opet ujutru sa svima nama, i sa svim istim problemima. Proći će brzo i Mile i njegov duet pjevači u Federaciji.

VEZANI TEKST: Ministar odbrane BiH Zukan Helez nakon obilježavanja neustavnog dana RS: “Dao sam zadatak generalnom inspektoru da…”

Ljudi, mi moramo i trebamo skupa živjeti druge nema, rezervnu državu nemamo jedina nam je domovina Bosna i Hercegovina – zaključio je Mijatović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.