Milan Dunović nakon skandaolznih izjava u vezi BiH odbrusio predsjedniku Hrvatske: “Zorane, dobro ti ide, Putin je ponosan na tebe”

Nakon skandaloznih izjava predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, oglasio se potpredsjednik Federacije BiH Milan Dunović.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

“Zoran Milanović nema problem ukoliko Rusija izvrši agresiju na Finsku i Švedsku, on ima problem sa Izbornim zakonom BiH.

Zbog čega jednom izjavom želi ispuniti tri politička cilja Rusije, je pitanje za njega, ali i za njegove birače.

Jasno su vidljive politike Rusije otjelovljene u Milanoviću:

Udaljiti Republiku Hrvatsku od NATO-a;

Udaljiti Finsku i Švedsku od NATO-a i poslati jasnu poruku Ukrajini, da su sami krivi za rat.

Izmijeniti Izborni zakon BiH, po sistemu cementiranja konstitutivnosti i “legitimnog predstavljanja naroda”, te nejednake vrijednosti glasa.

Zorane, dobro ti ide, Putin je ponosan na tebe”, poručio je Dunović.

Podsjetimo, predsjednik Republike Zoran Milanović otkrio je na koji način bi riješio problem izbornog zakona u BiH i Hrvatima osigurao da sami biraju svog predstavnika.

“Nama je Finska važnija od Hrvatske i Hrvata u BiH, je l’? Što se mene tiče, neka uđu u NATO, neka pikaju bijesnog medvjeda penkalom u oko. Ali dok se ne riješi pitanje izbornog zakona, dok se ne natjera Bakira Izetbegovića da promijene izborni zakon, Sabor ne smije ratificirati ničiji pristup u NATO – glasi Milanovićeva izjava s kojom su svi ostali zatečeni jer nikome do sada nije palo na pamet staviti u korelaciju BiH i Finsku, a još manje koristiti poziciju Hrvatske kao članice NATO saveza za ucjene.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.