Milorad Dodik se pravda nakon što je brutalno izvrijeđao Đokoviće: “Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć”

Predsjednik RS-a Milorad Dodik se oglasio nakon što je kasno sinoć na internetu objavljen video u kojem vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu.

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao – auuu… ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu…”, rekao je Dodik prije početka emitovanja emisije “Oko” na Radio-televiziji Srbije.

Danas se Dodik oglasio i istakao da se “razočarao u Radio-televiziju Srbije”.

“Gostujući u sinoćnjoj emisiji ‘Oko’ RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek.

Moj odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh”, istakao je Dodik i dodao:

“Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS.

Nastavit ću da poštujem i uvažavam uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu porodicu.

Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjoj Luci.

Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povrijedio članove porodice Đoković.

Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć.

Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu”, poručio je Dodik.

Dodik je za kraj poručio da njegov odnos prema porodici Đoković neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam.

VEZANI TEKST: Internetom kruži snimak kako Milorad Dodik vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu

“RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima”, istakao je Dodik.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.