Mulalić: Zbilja nisam imao lošu namjeru; Marija: Ma da si mi krv najrođenija, sad bih ti sve po spisku…!”

Posljednje Vijesti

Pobjednik šoua “Zvezde Granda” Mahir Mulalić proteklog vikenda je premijerno predstavio pjesmu “Đerdan” koju je dobio od “Granda”.

Pjevač je otkrio kakve reakcije i poruke dobija nakon premijere.

– Reakcije su ispunjene emotivnim tekstovima, riječima hvale i izjavama ljubavi. Za to svaki izvođač živi, da osjeti puls naroda – rekao je Mahir, piše espreso.

Pratiš li aktuelnu sezonu “Zvezda Granda”? Da li te je impresionirao neko od novih takmičara?

– Redovno pratim ovu sezonu. Zapazio sam nekoliko kandidata koji se poprilično izdvajaju od drugih, mada je još jako rano pričati o tome jer ih čeka mnogo rada do kraja takmičenja. Pratim i navijam polako, prenosi express.

Marija Šerifović ima puno takmičara kojima je mentorka. Tebi je bila mentorka prošle sezone. Je li imala ona dovoljno vremena svima vama tada da se posveti? Kakvo je tvoje iskustvo sa njom?

– Marija se, kao i svaki drugi mentor, jako trudi oko svojih kandidata, mada onaj individualni rad na sebi je najbitniji pored svih savjeta i sugestija mentora.

Je li ti ostala neka anegdota urezana u sjećanje, a koja je u vezi sa tvojom saradnjom sa Marijom kao tvojom nekadašnjom mentorkom u “Zvezdama Granda”?

– Sjećam se jedne anegdote. Drugi dan nakon snimanja drugog kruga, onog u kojem sam rekao Jeleni: “Prevrnite se odmah…” Imali smo probu u jednom studiju u Beogradu.

Probali smo pjesme za naredni krug, i kada je došao red na mene da pjevam, Marija je rekla: “Eh samo sekundu Mahire! Juče na snimanju si se ponašao kao da je Čola izašao da pjeva, a ne Mahir. Ja razumijem da te ponijela druga pjesma, ali da te ponijela da kažeš Jeleni “pa prevrnite se” ni u ludilu nisam mogla da zamislim.”

Ja kažem: “Ali Marija, šalio sam se i zbilja nisam imao lošu namjeru…”, a Marija će na to: “Ne šali se tako, jer da si mi krv najrođenija sad bih ti sve po spisku!”.

Leave your vote