Nakon što je “hladno” odbio Grandov ugovor, mladi pjevač iz BiH otkrio da realizira novi projekat

Ivan Rajić otkrio kakvi su daljni planovi.

Nakon što je obilježio sjajnin nastupima “Zvezde Granda”, Ivan Rajić vrijedno radi.

Ovih dana radi na zanimljivom projektu,a u pitanju je navijačka pjesma “NK Kiseljak”.

Ovih dana smo radili na finaliziranju jednog divnog projekta koji se tiče moga grada Kiseljaka i našeg nogometnog kluba. Za stotu godišnjicu kluba: “NK Kiseljak” navijačka skupina: “Prikaze Kiseljak” su napravili jednu navijačku pjesmu ali im je trebao glavni vokal. Tu sam sa zadovoljstvom ustupio jer sam uvijek značio kao podrška našim sportistima. Sport i kultura je ono što se zapostavlja u zemlji koja ima toliko potencijala. Živimo u sredini u kojoj je jako malo prilika da se talent pretvori u karijeru. Svi mi znamo da u BiH talenta ne manjka, ali je malo onoga što će sportistima i umjetnicima omogućiti da prošire svoje znanje”, istakao je Ivan.

Ispričao je da period nakon „Zvezda Granda“ teče upravo onako kako želi i kako je planirao. Ima toliko planova i obaveza da slobodno može reći da nikad nije ovoliko radio na sebi.

“Plan je sljedeći: Želim završiti školu i fakultet jer smatram da je to jedno prelijepo razdoblje u životu i da će mi neizmjerno pomoći. Želim započeti proces usavršavanja moje tehnike pjevanja u pop rok školi, a taj proces nije nimalo jednostavan. Već sam nastupio na online festivalu: “Angel Voice”, na kojem sam pored domaće pjesme pjevao i stranu pjesmu. Želim širiti svoje znanje i iskustvo pa tako jednoga dana doći do još velikih scena”, naveo je.

Upitan je je li napravio grešku što nije potpisao ugovor s “Grandom“?

“Smatram da nisam napravio grešku i stojim iza svega što sam rekao od prije”, ispričao je tada Ivan.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.