Neprijatno mi, roditelji kažu da mi to nije trebalo: Pjevačica Zvezda Granda na stubu srama zbog pjesme!

Zorana Mićanović, “Zvezda Granda” privukla je veliku pažnju pjesmom “Sikter”, a nova verzija ovog hita izazvala je opšti haos na mrežama.

Pjevačica se sada oglasila tim povodom i prokomentarisala kritike, i tom prilikom se dotakla i reakcije Marije Šerifović.

– Pratim reakcije publike, neko je super prihvatio, a drugi kritikuju. Vidim da je nastao haos zbog nje. Tekst je malo glup. Ne znam da li se kajem što sam je snimila ili ne, donijela mi je više pregleda na originalnoj pjesmi, ali sa druge strane, trpim kritike zbog teksta – rekla je Zorana za “Telegraf Jetset” i dodala da osjeća određenu vrstu neprijatnosti dok pjeva pjesmu.

– Malo mi je neprijatno dok pjevam “spremna da popijem litar džeka”, jer može da stvori pogrešnu sliku o meni. Ja nisam neko ko konzumira alkohol i zbog toga se kajem. To je zasmetalo i mojim roditeljima koji su mi nakon što sam otpjevala pjesmu rekli “možda nije trebalo ovo da radiš”, ali šta je tu je. Meni je važno da se u pjesmi nigdje ne vrijeđa Božić – istakla je ona i osvrnula se na kritiku koju je uputila Marija Šerifović.

– Vidjela sam Marijin komentar, ali ona u tom komentaru ne vrijeđa mene i ne kritikuje mene, nego autore teksta. Sa Milijem se nisam vidjela, zato što je otišao u Tursku na odmor, ali porazgovaraćemo kada se vrati – navela je Zorana za pomenuti medij i dodala da prati komentare na mrežama.

– Ispratila sam da je jedna stranica kači svaki dan, da su oni pokrenuli cijelu priču i ne ljutim se, ne vidim čak ni ružne komentare ispod njihovih objava. Da li ću snimiti nešto slično ili ne? Sigurno ne, jer ja nisam pjevačica koja treba da pjeva parodije – zaključila je Zorana.

Podsjetimo, nakon što je izašla pjesma “Božić baj, baj” na društvenoj mreži Instagram oglasila se Marija Šerifović kojoj se nije dopala nova verzija pjesme, pa ju je u videu žestoko iskritikovala.

– Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l’ moguće da je neko upotrijebio svoje vrijeme trud, inteligenciju i dao maloljetnoj osobici da pjeva: “Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka (viskija), Božić, Božić baj, baj”?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo – poručila je Marija.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.