O ovome bruje fanovi Zvezda Granda: Ana Bekuta kao nikad do sada žestoko napala takmičarku Marije Šerifović, nije birala riječi!

Navikli smo da u “Zvezdama Granda”, razmjene mišljenja prerastaju u sukobe, ali dok su se ti požari do sada uspješno gasili, ovoga puta to izgleda nije bilo tako.

Stajling dve takmičarke izazvao je pravi revolt među članovima žirija, posebno među starom garodm, a najveću primedbu imala je Ana Bekuta koja ovog puta nije birala riječi.

– Imam strahovitu primjedbu na vaše oblačenje. To je katastrofa na šta to liči. Degutantno, odvratno, ja ću se ispovraćati sad- odbrusila im je ona, sa čim se složila i Snežana.

– Nije u pitanju to što ste gole, nego što ste vulgarne- dodala je Sneža, dok je Bosanac poentirao kako nemaju više šta da skinu.

Sa druge strane, Ceca je otvorenog uma istakla kako je sve stvar ukusa i šta nekome prija da gleda, na šta je Saša Popović šaljivo doskočio da su mu spale naočare.

Mentori kandidatkinja, Đorđe David i Marija Šerifović kiptili su od bijesa zbog ovakvih komentara, te su žestoko uzvratili.

– Ana Bekuta, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi. Ti ovo doživljavaš kao neku narodnjačku varijantu gdje svi treba da budu zakopčani do grla- drao se Džordž, dok je Đurišićka pokušava da mu skrene pažnju da ne vrijeđa kolege.

– Ne može da se kaže: “Ispovraćaću se”- držala je slovo Šerifovićeva, ali Bekuta se i dalje čvrsto držala svog stava.

– Može, jer je to jedini poriv koji ona izaziva u meni- jasna je bila Ana.

Kandidatkinja Marije Šerifović Anastasija Ićurup odlučila je da odustane od takmičenja nakon ovih prozivki.

O tome čitajte klikom na ovaj LINK.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.