Oaza Deda Mraz ispunio zadatak

Kompanija Oaza, koja je početkom mjeseca pokrenula humanitarnu akciju „Oaza u službi Deda Mraza“, završila je kampanju podjelom paketića djeci iz Domova za nezbrinutu djecu.

Skupa sa građanima BiH koji su učestvovali u akciji, Oaza je novčana sredstva usmjerila za kupovinu novogodišnjih paketića, a njima su tokom protekle sedmice obradovali mališane iz Dom i porodica Zenica, Dom za djecu Tuzla, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo- Bjelave i Dječiji dom Mostar.

„ Sretni smo zbog činjenice da smo u prilici, za vrijeme praznika kada se svi raduju, izmamiti osmijeh na lica onih najosjetljivijih kategorija našeg društva. Uživali smo u druženju sa djecom iz Domova širom BiH i vidjeli smo njihovu istinsku radost i uzbuđenje.

Cijeli tim kompanije Oaza je ponosan na ovakve projekte, a potrudit ćemo se da ih u budućnosti bude još više“ – istakla je Senida Medić, brend menadžer Oaze.

Uz kratki prigodni program upriličeno je druženje mališana sa Deda Mrazom, a kompanija Oaza se pobrinula da sva djeca iz pomenutih Domova osjete radost novogodišnjih praznika.

Podsjećamo, Oaza je dio sredstava od kupovine Oaza vode 0.5l odvojila za ovu humanitarnu kampanju i ovim putem zahvaljuje svim građanima koji su bili dijelom ove lijepe priče. Oaza i u narednoj godini nastavlja biti u službi onih kojima je pomoć najviše potrebna.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.