Oaza donirala dio prihoda od prodaje Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka

Oaza d.o.o. Tešanj donirala je u okviru humanitarne akcije dio prihoda ostvarenih od prodaje vode Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka.

Radi se o 4.500 maraka, a donaciju su u sjedištu kompanije preuzeli direktor Udruženja Fikret Kubat i PR Udruženja Atifa Buldić – Bešić.

Oaza voda je provela ovu akciju da pomogne rad Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka, te da na taj način da svoj doprinos radu i ispunjenju misije ovog udruženja.

– Jedan od naših imperativa je pomagati korisne kolektive i projekte širom Bosne i Hercegovine. Ovaj put to je Srce za djecu oboljelu od raka. Veoma nam je drago da su fanovi Oaze, svi naši vjerni kupci i potrošači prepoznali značaj ove akcije i da su kupovinom Oaze dali svoj udio u pomoći koju zajedno pružamo vrijednom Udruženju i djeci koja se bore sa ovom teškom bolešću. Svima njima iskreno želimo puno zdravlja u budućnosti, brz i sretan oporavak – izjavio je Armin Hrvić direktor kompanije Oaza d.o.o.

Fikret Kubat, direktor Udruženja, istakao je značaj podrške kompanije Oaza.

– Podršku za našu hrabru dječicu smo pronašli u društveno odgovornoj kompaniji Oaza, koji su podržali misiju i viziju Udruženja. Drago nam je da imamo ovako velike i odgovorne partnere, koji stoje uz nas – kazao je Kubat.

Oaza je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim organoleptičkim, fizičko–hemijskim i biološkim karakteristikama. Voda Oaza ima idealno izbalansiran odnos minerala, naročito kalcijuma i magnezija koji su veoma bitni za ljudski organizam.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.