Odlučila je to podijeliti sa javnošću: Marija Šerifović doživjela incident nakon nastupa, žena joj povrijedila rame…

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović na Instagramu se požalila kako je na posljednjem nastupu doživjela neugodan susret s fanovima, gdje je žena u želji za fotografisanjem pjevačicu udarila u ruku i povrijedila joj rame.

Pjevačica je sinoć pjevala u jednom beogradskom tržnom centru i tom prilikom zadobila povredu.

Nakon nastupa Šerifović se odlučila fotografisati s fanovima te se pridružila ljudima koji su stajali u prvim redovima. Međutim, jedna žena je uletjela među okupljene i udarila pjevačicu.

Marija je sve to ispričala na svom Instagram storyju kazavši da je koncert “bio strava”, ali da je nastradala od “prevelike ljubavi” obožavateljice.

“Ja sam prvi put poslije mnogo godina riješila da siđem u prve redove i pozdravim svu dječicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz ‘prevelike ljubav’ izvalilo rame na patos”, ispričala je.

“Čekam šta će da se desi… Narod nije normalan, izvali mi žena rame, vidite ga”, rekla je Marija.

Na snimku je pokazala kako drži led na ramenu ne bi li ublažila bol od povrede.

Podsjećamo, nedavno se Marija Šerifović osvrnula na naslove u pojedinim srbijanskim medijima koji su naveli kako je u snimljena s novom djevojkom.

Pjevačica je najprije objavila nekoliko naslovnica koje su prenijele da je Marija u Pragu snimljena u zagrljaju nepoznate djevojke, a u jednom od naslova stoji i “pokazala novu djevojku”.

Marija je na sve reagirala putem Instagram storyja.

“Toliko ste strašni. Toliko ste bezosjećajni. Beskrupulozni.

Do te mjere da vam ništa nije sveto. Srećom, veći je broj ljudi koji vjeruje meni, a ne vama. I na tome Bože hvala ti”, napisala je Marija pa objasnila ko je djevojka s fotografija.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.