Odmah se znalo da će biti zvijezda, pogledajte audiciju Mirze Selimovića u Zvezdama Granda koja je tek sada objavljena za širu javnost

Pobjednik osme sezone “Zvezda Granda”, Mirza Selimović, od samog pojavljivanja u takmičenju za kratko vrijeme postao je miljenik publike koji se danas može pohvaliti uspješnom karijerom.

Slavuj iz Srebrenika nedavno je govorio o tome kako se kao mali stidio da pjeva u javnosti što je vremenom prebrodio, a na nagovor Milice Pavlović prijavio se najpopularnije takmičenje.

– Pa kad čuješ vanserijski talenat, ako si normalan moraš da reaguješ. Ja sam čula taj talenat i rekla mu ”Ti si lud ako se ne prijaviš za Zvezde Granda”- ispričala je pjevačica svojevremeno za portal Grand.

S obzirom da tada nisu bile audicije u Bosni i Hercegovini, Mirza je odlučio da se krene u Šabac gdje se predstavio popularnom numerom njegovog kolege i dobrog prijatelja Dženana Lončarevića “Nikome ni reč”.

Mladi Selimović tada je imao dvadeset tri godine, sa frizurom koja podsjeća na Zdravka Čolića, a kako tvrdi čim je zapjevao trema je nestala.

– Imao sam jako veliko uzbuđenje. Nije bila trema, sušila su mi se usta prije izlaska na binu, a kada sam izašao tu sam bio svoj na svom. Mnogima je ok dok nisu na bini, a meni je bilo samo da uzmem mikrofon da pjevam- ispričao je pjevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Prvu audiciju pobjednika pogledajte u videu u nastavku:

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.