Oglasio se na Facebooku: Vrlo emotivna objava Čedomira Jovanovića o posljednjem Uskrsu koji je proveo s porodicom

Čedomir Jovanović čestitao je pravoslavnim vjrenicima današnji praznik, Uskrs, i prisjetio se posljednjeg Uskrsa koji je proveo zajedno sa porodicom na okupu.

U emotivnoj objavi koju je podijelio na svom Fejsbuk profilu, Čedomir Jovanović je objavio fotgrafiju jaja nastalu 2020. godine.

Kaže da je to posljednji put da je njegova petočalana porodica bila zajedno na okupu na današnji praznik.

„Hristos Vaskrse! Dragi moji, neka nama i našim porodicama, prijateljima i svim dobrim ljudima samo najljepše i najsretnije, najuspješnije i u najvećoj ljubavi, sve u životu bude.

Fotografija iz aprila 2020. godine, naš posljednji zajednički porodični Uskrs, sada Miša u Edinburgu sam farba jaja i sa drugarima od Škotske do Kine uz naše običaje slavi“, napisao je Čedomir Jovanović.

Inače, Jovanović je nedavno proslavio 18. rođendan najstarijem sinu Mihajlu Lajfu, uz vatromet i ogromno veselje u jednom restoranu u Beogradu.

On je okupio društvo u jednom poznatom prestoničkom restoranu na Kalemegdanu, gdje se ekipa veselila do kasno u noć.

Bilo je više desetina gostiju koji su tokom cijele večeri pjevali i đuskali, a Jovanović je ogromnu količinu fotografija objavio na svom Instagramu.

Slavljenik Mihajlo, koji inače studira u inostranstvu, bio je više nego dobro raspoložen, obilazio je sve goste, pjevao, igrao i uživao u proslavi.

Radost nisu krili ni njegov otac Čedomir i majka Jelena, koji su do kasno u noć pjevali i igrali s dobro raspoloženom ekipom prijatelja, kako svoje djece tako i svojih.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.