in ,

Ovo se nikada ranije nije desilo, žiri Zvezda Granda ostao u potpunom čudu: Selim Selimović priredio veliko iznenađenje odabirom pjesama, ali uspio je!

Kandidat Selim Selimović je ove subote pripredio pravo iznenađenje u Zvezdama Granda

U “Zvezdama Granda” uvijek možemo da očekujemo neočekivano kada je riječ o žiriju. Ipak, nismo se nadali da to možemo da očekujemo i od takmičara.

Kandidat iz Niša Selim Selimović je ove subote pripredio pravo iznenađenje, a sve zbog odabira pjesama koje nisu tipične za takmičenje.

On se u četvrfinalu našao u duelu sa Denisom Ahmetovićem iz Zagreba, a umjesto standardnog i dobro poznatog repertoara, takmičar se predstavio bugarskom pjesmom koja uopšte nije poznata.

– Ova numera se prvi put pjeva u “Zvezdama Granda”. Vidimo da je i žiri u čudu, gledaju se, trude se da prepoznaju o čemu se radi – konstatovao je Voja Nedeljković, a prvu reakciju i podršku pokazala je Jelena.

Iako joj je numera potpuno strana, ritam i energija koju je Selim donio natjerao ju je da zapleše.

Na kraju više nego maestralnog duela žiri je glasao u Selimovu korist, čime ga je plasirao direktno u polufinale. Njegov saborac dobio je samo 4 glasa, ali i komplimente od Bosanca da je stlizovan kao prava zvijezda, pa je u duhu modnog kritičara i nastavio.

– Denis je fantastično obučen, skupo i svedeno kako i priliči jednoj zvijezdi, drugi je imao pantalone dva broja manje, ali dobro – rekao je Stojković.

Ana Bekuta smatra da je Denis bio “tanak”, pa zamjerila njegovoj mentorki Mariji Šerifović na odabiru pjesama.

Da je Selim bio ubjedljiviji smatra i Aleksadar Milić Mili, dok Jelena tvrdi da Denis ima neku magiju i da joj je od početka bio interesantan.

– Ima lijepu emociju, baš kao i Selim koji puca od energije, on je energetska bomba. Selim može da bude zvijezda i ja bih ga pozvala na bilo koju moju proslavu da napravi šou – izjavila je Karleuša – prenosi grand.online.

Đorđe David nije krio oduševljenje ovih duelom, ali je prednost dao Selimu. Međutim, imao je zamjerku za njegov stajling, baš kao i Bosanac.

– Molim te nemoj više takve pantalone (prim. aut. dva broja manje) da nosiš. Izledaš kao meda koji je zgazio u hladan potok, pa mu se krzno smrznulo – poručio je Džorž, što je sve nasmijalo do suza.

Jusuf Nurkić zaprosio Eminu Durić, pogledajte čudesne fotke zaruka

Žestoka reakcija zbog nazivanja Armije Republike BiH takozvanom: “Ona je regularna vojna formacija međunarodno priznate države”