Pogledajte i snimak iz pjevačevog doma, Aleksandra Mladenović oduševila nanu Isaka Šabanovića: “Bitno da je zaposlena, da ima ko da me hrani”

Nakon što je Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović potvrdili da su u ljubavnoj vezi, interesovanje javnosti za ovaj novopečeni par iz dana u dan sve je veće.

Svi se pitaju kako je došlo do ovog spoja, te je pjevač nedavno za Grand Online stavio tačku na medijska nagađanja i otkrio ko je kome prvi prišao.

Ali prije samo nekoliko mjeseci Isak je govorio da mu ne ide u ljubavi i da mu je zbog prirode posla teško da zadrži djevojku.

– Sad je malo teže naći curu, to svi znaju. Teško je naći osobu koja će me gledati kao Isaka, a ne kao pjevača Isaka, a drugo teško je i zbog posla.

Evo dajem primjer, nađem curu u Beogradu, a ja sam sutra u Sloveniji i misliš da će mi vjerovati da ja tamo neću da švrljam.

Nije to do mene, već do nje je koliko će mi vjerovati – rekao je prije samo par mjeseci pjevač i dodao da i njegova porodica želi da se uskoro skrasi.

Jedan član imao je poseban uslov za njegovu novu djevojku

-Trudim se da nađem nekog, što kaže moja nana samo nek je zaposlena. Nemaju moji problem ko je i šta je, čime sa bavi, samo da radi, da ima posao.

Ako njihov Isak stane da ima ko da ga hrani (smijeh), misle oni na mene – rekao je u emisiji “Praktična žena” inastavio:

– Ne tražim je u biblioteci, no u kafani, to mi je posao. Ali nadam se da će biti neka srodna dušica!

Tada je istakao da su mu bake najveći podrška i kritičari i da je najbitnije da njegova nova djevojka prvenstveno bude po mjeri njegovih najdražih.

S obzirom da je Aleksandra jedna od najtraženijih pjevačica, a usput je i prava ljepotica, sigurni smo da je zadovoljila kriterijume njegove nane.

Podsjetimo, prošle godine Isak je za Grand Online otvorio vrata svog doma u Bijelom Polju, gdje smo imali priliku da upoznamo njegovu nanu i saznamo zbog čega ga najčešće kritikuje.

Pogledajte snimak.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.