ZVEZDE GRANDA Teške optužbe u vezi Aleksandra Milića Milija i Šabanovića su isplivale, Isak kratko i jasno odgovorio Zorani Mićanović

Nakon što je Zorana Mićanović izjavila da je Isak Šabanović ostvario veliki uspjeh nakon “Zvezda Granda”, ali da za razliku od njega, ona nikad neće okrenuti leđa nekadašnjem mentoru, sadašnjem producentu Aleksandru Miliću Miliju, strasti među kolegama i njihovim fanovima su buknule.

Navodni sukob među fanovima i rivalitet među pevačima podgrijale su kuloarske priče da je Šabanović napustio poznatog kompozitora kada je objavio pjesmu “Ja za bolju nisam”, koju potpisuju drugi autori.

– Ja nikada Miliju nisam okrenula leđa, niti bih. Zašto bih kad je sve super? Vidjela sam to za Isaka, ali dečko je možda našao bolju priču za sebe, nismo svi isti, svakome drugačije odgovara.

Isak ima dobro ime i uspio je da napravi nešto od sebe za razliku od takmičara iz te sezone, tako da ćemo tek vidjeti gdje će ko biti.

E sad, da li će biti uspješniji on ili ću ja, to se nikad ne zna i ne treba sada da se priča o tome, polako, vidjet ćemo – rekla je Zorana u intervjuu za Grand, što je podgrejilo glasine među fanovima da među nekadašnjim saborcimaa postoji rivalitet.

Kako nije bio raspložen da detaljno prokomentariše njenu izjavu, Isak je imao da poruči samo jedno – da mu se Zoranin novi singl “Poljubi me kad sam pijana”, koji potpisuje Mili, veoma dopada.

– Zorana, čestitam ti na novoj pjesmi. Kao pravi džentlmen neću da odgovorim, niti da išta komentarišem, ali mogu da joj poručim: Vidimo se za dva mjeseca – rekao je Isak za Grand Online i time stao na put glasinama da nije u dobrim odnosima sa Milijem i Zoranom.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.