Pogledajte kako je Enis Bešlagić nasmijao Draganu Mirković i Harisa Džinovića

Glumac Enis Bešlagić je neko koga svako voli vidjeti u svom društvu. Njegov humor oduševljava sve njegove prijatelje. Zna se našaliti na svoj, ali i na račun drugih. Naravno, niko mu to ne uzima za zlo, jer sve je “u roku službe”.

To je nedavno na svojoj koži osjetila Dragana Mirković. Dok su gostovali kod Harisa Džinovića u emisiji “Muštuluk”, Enis je Draganu pitao da li kocka.

Na to je Dragana rekla “nikad, taman posla”, kada joj je Enis poručio da je to šteta jer bar ona ima šta prokockati, što je izazvalo salve smijeha u studiju.

Enis pored humora nerijetko pokazuje i svoju humanu stranu

Inače, članovi Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” su prije dva dana povodom “Zlatnog septembra”, mjeseca podrške djeci i adolescentima oboljelim od raka, obilježili sedam godina od početka rada Roditeljske kuće “Iskra”.

Tim povodom održana je radionica izrade zdravih slatkiša i promovisan novi ambasador Udruženja glumac Enis Bešlagić.

Predsjednik Udruženja “Iskra” Miladin Berić rekao je da je održana radionica izrade zdravih slatkiša u saradnji sa Zoranom Glišićem, osnivačem prve zdrave poslastičarnice u Banja Luci u kojoj su učestvovali mališani i roditelji koji trenutno borave u Roditeljskoj kući.

“Promovisali smo još jednog ambasadora našeg Udruženja, glumca Enisa Bešlagića, dosadašnji i sadašnji ambasador i dalje je rukometaš Mladen Bojinović, od prije dva i po mjeseca”, rekao je Berić.

Berić je istakao da će se oba ambasadora zalagala za dobrobit i bolji položaj djece oboljele od raka i njihovih porodica u društvenoj zajednici, a sve to u skladu sa misijom, vizijom i ciljem Udruženja.

Tako Enis pored humora nerijetko pokazuje i svoju humanu stranu.

Pogledajte kako je to Enis Bešlagić nasmijao Draganu Mirković i Harisa Džinovića.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.