Dogodio se skandal: Melina upala u vilu Harisa Džinovića, on pozvao policiju

Melina Džinović je sinoć upala u Harisovu vilu na Senjaku u Beogradu u kojoj on živi s kćerkom Đinom i sinom Kanom, objavili su srbijanski mediji. Pjevač je pozvao policiju, nakon čega je Melina izjavila kako je Haris maltretira.

“Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju.

Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno. Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam s policijom sve vrijeme da saznam razlog”, rekao je za Blic.rs.

Pjevač se u posljednje vrijeme često oglašava povodom razvoda od Meline, dok ona još uvijek nije ništa komentarisala.

“Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvijek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje.

Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena”, rekao je.

Također je naveo kako je tu bilo emotivnog i materijalnog iskorištavanja, ali da ga je nezahvalnost najviše boljela.

“Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: ‘Hvala ti ljubavi'…

To moraš i da pokažeš nekim djeliima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrijednosti od 5.000.

Možemo i kafu da popijemo, da kažeš:

‘Ja ću platiti’, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen”, ispričao je.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.