Sabina Kaltak briljirala u finalu takmičenja “Nikad nije kasno”, Haris Džinović ustao na noge i odao joj poštovanje

Prava lavina emocija neizbježna je kada je na sceni muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Sabina Kaltak, koja je u razgovoru za Grand otkrila svoju tajnu na koji način emociju prenosi auditorijumu. Večeras je briljirala u finalu tog takmičenja. Recept za to je krajnje jednostavan i trebalo bi prema Sabininim rečima da leži duboko u svakom od nas.

Sabina je večeras je pobjednica u SMS glasovima. Tako je objavljeno u finalnoj emisiji.

Haris Džinović ustao na noge i odao joj poštovanje

Nakon večerašnjeg nastupa Sabine, član žirija Haris Džinović je ustao na noge. Imao je samo riječi hvale za ovu pjevačicu koja trenutno živi u švedskom Orebru.

Nije mogao sakriti oduševljenje njenim nastupom.

Sabina je nedavno otkrila tajnu svoga uspjeha.

-Empata sam veliki po prirodi i mislim da svako ljudsko biće treba da posjeduje tu empatiju. I sve nedaće koje ljudi dožive a i sve pesme kada pjevam osetim onako kako je tekstopisac i onaj koji ih je otpjevao htio da donese.

Istina, neki dijelovi pjesme me dodirnu, neki ne, ali sam u tome, totalno posvećena pjesmi – otkrila je Sabina.

Emocija je bila toliko jaka da su i članovi žirija u polufinalu, pjevači Tanja Savić i Željko Samardžić pustili suzu prilikom Sabininog pjevanja pesme posvećene majci.

-Ova pjesma je inače veoma emotivna, svi mi imamo majke koje su ili žive ili su otišle sa ovoga svijeta tako da je to pjesma koja svakoga dodirne – rekla je takmičarka.

Sabina je naglasila da bira emotivne pjesme, a one idu u skladu sa njenim ličnim afinitetima.

-Uvijek biram te sentimentalno-ratoborne pjesme, u ovom slučaju je samo sentimentalna kompozicija – dodala je Sabina.

Kada se prijavila za takmičenje „Nikad nije kasno“ Sabina nije ni slutila da će ovaj šou u tolikoj mjeri probuditi njenu dušu te priznaje da trenutno uživa više nego što je mogla i da zamisli.

-Sjećam se svakog momenta i uvek ga proživljavam i uživam u tome, jer ovo učešće u takmičenju „Nikad nije kasno“ jeste duša moje duše. Ovo sam ja, to je nešto što je bilo ostavljeno na stranu i zahvalna sam ovoj prilici koja mi se pružila.

Zahvalna sam organizatorima koji su mi omogućili da oživim poslije toliko godina, jer sam samo životarila ovih 30 izgleda, zarađujući novac da se ishraniš i da imaš osnovne stvari.

Bilo mi je nepoznato prvi put, a drugi put sam rekla sebi da odavde ne izlazim dok god ovo traje. Nije mi toliko ni pobjeda bitna koliko da budem ovdje do posljednjeg dana – iskrena je Sabina.

Sabina je priznala i da je takmičenje navelo da razmišlja o profesionalnoj muzičkoj karijeri.

-Nikada se ne zna, u momentu se živi. Meni je ovo malo daleko, još uvek živim u Švedskoj. Naravno da bih voljela da što duže ostanem u ovoj branši, a nadam se da će mi se izaći u susret i da ću moći sve da uskladim – rekla je Sabina i naglasila:

-Pjevaću sigurno, ali bih voljela da to radim na velikoj sceni i sa pravim orkestrom i sa kolegama koji se bave ovim poslom.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.