Skandal u emisiji Nikad nije kasno: Žika Jakšić pred veliko finale diskvalifikovao dvojicu pjevača zbog prevare

Dvojicu polufinalista muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” diskvalifikovao je voditelj i autor emisije, Žika Jakšić i to zbog malverzacija u glasanju.

Naime, takmičar Miloš Radić Šeš, koji je dobio najviše glasova publike na Fejsbuku plasirao se u finale, dok su dvojica izbačena iz daljeg takmičenja.

Jakšić je izdao saopštenje ovim povodom gdje je naveo da su se dvojica učesnika bavila hakerskim servisima kako bi dobili više glasova.

-Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Fejsbuku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za veštačko generisanje glasova uz korištenje nedozvoljenih VPN servisa.

Analizu glasanja je na naš zahtev uradila Švajcarska firma NTH Media koja je od Fejsbuk platforme dobila detaljan izveštaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, provajdera i IP adresom odakle je stigao.

Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobjednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova, a to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale! – stoji u saopštenju.

Inače, ovo je prvi put da se ovako nešto dogodilo u emisiji “Nikad nije kasno”.

Ova emisija je uvijek bila primjer lijepog druženja i dobre muzike.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.