Odabrani pobjednici showa „Nikad nije kasno“, oni su osvojili žiri i publiku: Pogledajte snimak

Održano je finale šoua „Nikad nije kasno“ u kojem je trijumfovalo troje veterana i to u tri kategorije, Facebook, SMS glasovi i pobjednik stručnog žirija. Poslije višemjesečnog odricanja, zalaganja, rada i pjevačke borbe maestralnih kandidata, došlo je vrijeme da se nagradi trud i od dvanaest kandidata odabru tri pobjednika najemotivnijeg talent šou programa na Balkanu.

Dvanaest savršenih vokala dali su sve od sebe da briljiraju na velikoj sceni, a nakon nevjerovatnih nastupa odabrani su pobjednici osme sezone, a to su Pavle Vitanov, Sabina Kaltak i Petar Spasojević.

Na osnovu glasova sa Facebooka pobjedu je odneo Pavle Vitanov (51) iz Strumice, takmičar koji je učestvovao i u „Zvezdama Granda“.

On je ubjedljivo trijumfovao sa 34,5 posto glasova publike na Facebooku, dok je Edvinu Husariću za dlaku izmakla pobjeda.

Statuu mu je uručila Snežana Đurišić, a nakon pobedje Pavle nije mogao da sakrije uzbuđenje, pogotovo što je odnio pobjedu u kategoriji Facebooka, koji ga je i proslavio.

-Tokom pandemije svirao sam preko Facebooka i to je naišlo na odlična odjek, isplatilo se. Mnogo sam uzbuđen. Svim finalistima čestitam na sjajnoj borbi i šouu koji su donijeli- rekao je Pavle nakon trijumfa.

Nakon šampiona Facebooka, uslijedilo je i proglašenje pobjednika putem SMS glasova.

Laskavu titulu pobjednika ponijela je Sabina Kaltak sa 8.417 glasova publike.

Čast da joj uruči statuu pripala je Harisu Džinoviću koji je Sabinom nazvao koleginicom.

-Hvala vam od srca, ovo nisam očekivala – rekla je uzbuđeno pobjednica SMS-a.

Uslijedilo je glasanje od strane stručnog žirija, a o pobjedniku odlučivalo je čak devetnaest pjevača među kojima su Željko Samardžić, Dušan Svilar, Tijana Dapčević, Tanja Savić, Kiki Lesendrić, orkestar „Nikad nije kasno“, Milan Đurđević, Jasna Gospić, Neda Ukraden, Saša Matić, Šerif Konjević, Kaliopi, Mirza Selimović, Bora Đorđević, Dragan Kojić Keba, Snežana Đurišić, Dženan Lončarević, Haris Džinović i Saša Milošević Mare.

Nevjerovatna sreća i šok uslijedili su na licu Petra Spasojevića (61) iz Beograda koga je publika ispratila ogromnim aplauzom, nakon što ga je Dragana Katić proglasila pobjednikom stručnog žirija.

Saša Milošević Mare mu je uz čestitke dodelio pobjedničku statuu.

-Petre, od srca ti čestitam. Ovo neka ti bude obaveza da te što duže i što više gledamo sa nama – poručio mu je premijer, a završnu riječ imao je Žika Jakšić.

-Svi smo mi zajedno pobjednici, zajedno sa vama koji nas gledate i koji ste prepoznali našu emociju. I dalje ćemo se truditi da budemo postojani i na istoj granici i da širimo ljubav- zaključio je Žika.

U videu ispod pogledajte kako je izgledala finalna noć koja je sve veterane dovela do suza.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.