Bh. pjevač Mirza Selimović iznenađen, sreo je komšiju u emisiji „Nikad nije kasno“, Arman Morankić krenuo njegovim stopama: „Nisam skroman, volio bih da pobijedim“

Arman Morankić (45) iz Brčkog iznenadio je komšiju Mirzu Selimovića iz Srebrenika, kada se pojavio na sceni šoua „Nikad nije kasno“. Simpatični takmičar istakao je sa ponosom da dolazi iz mjesta u Bosni i Hercegovini u kojem ga je publika već prihvatila, a prisjetio se i svojih početaka u rodnom gradu Lepe Brene. Tamara Grujić je otkrila da se po prvi put u životu nalazi u žiriju i da je to veoma nezahvalna uloga, ali svoje oduševljenje Arminom nije mogla da sakrije.

-Moje djetinjstvo je bilo super, poneo sam mir i ljepotu onog doba, bio sam pionir.

Sretan sam što nikom ne zavidim, zadovoljan sam i sa ovim što sam ovdje, a bio bih prezadovoljan i da pobijedim, nisam toliko skroman – istakao je Arman u prvom pojavljivanju u „Nikad nije kasno“, što je oduševilo sve članove žirija.

Tamara Grujić je otkrila da se po prvi put u životu nalazi u žiriju i da je to veoma nezahvalna uloga, ali svoje oduševljenje Arminom nije mogla da sakrije.

-Zadivljena sam Vašom biografijom, i ja sam pionirka i pamtim to neko bolje vrijeme. Vidim da ste bili svuda, da ste pjevali svuda, je l’ postoji neko najzabavnija ili najzahvalnija publika? – pitala ga je Tamara, a takmičar odgovorio da mu je najbolje u Brčkom.

-Lijepo je pobijediti odakle si pošao, ta pobjeda je najvažnija – istakao je takmičar, a Mirza Selimović dodao da ga poznaje iz komšiluka.

-Svirali smo po istim klubovima, gdje su hvalili i mene i tebe– otkrio je Arman, na šta se Mirza nadovezao:

–Mi smo komšije, Armana poznajem dugo. On je talentovanan, markantni tip, za kog sam čuo i prije nego što sam počeo profesionalno da se bavim muzikom.

U takmičenju veterana Arman se predstavio pjesmom „21. vijek“, a nakon što je fascinirao cijeli žiri i publiku u studiju.

-Kod Armana nema zime, samo pametan i dobar izbor pjesme i to će sve da grmi. On je energičan, tačan, u ovoj muzici on je svoj na svome, samo se drži svog pravca i idemo do kraja– poručio je Mirza,dok je Tamara dodala da je njegova energija fantastična.

Saša Milošević Mare otkrio je kako izgled može da prevari.

–Meni je bilo odlično. Imaš konstituciju strong mena, ali si tako otpjevao da si opravdao očekivanja te snage koja vizuelno dolazi od tebe- rekao je predsjednik žirija – javlja Grand.nova.rs.

U revijalnom dijelu Arman je zapjevao sa Vladanom Milovanovićem, drugom sa kojim je nekada i nastupao. Oni su u duetu otpjevali hit „Nekako sa proljeća“.

ČITAJTE I OVO: Đula Drini iz BiH podigla na noge cijeli studio Zvezda Granda, Marija Šerifović oduševljena

–Kako je divno čuti ovu pjesmu, u svakoj emisiji kad bi bila, ne bi bila na odmet, a posebno u ovakvom izvođenju. Svaka čast, Armane, svaka čast i za kolegu- zaključila je Dragana Katić na kraju dueta.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.