Voditelj Žika Jakšić napravio presedan u Nikad nije kasno: Ovo se do sada nije desilo u emisiji

Dragiša Živanović (63) iz Sremske Mitrovice probudio je emocije kod publike prvenstveno izborom repertoara u emiisiji „Nikad nije kasno“, a da je ne samo emotivan već i veoma duhovit pokazalo se ubrzo kako je šou odmicao, što je u jednom trenutku izazvalo Žiku Jakšića da načini jedan presedan. Fotografa Zorana Kuzmanovića Munju koji je u žiriju u emisiji najprije je zanimalo kakve su reakcije u Sremu, nakon takmičarevog prvog pojavljivanja u popularnom takmičenju.

-Naši ljudi su prije svega zahvalni muzici. Svi volimo muziku i narod kada vidi neke momke koji sviraju i pjevaju on je oduševljen. U tom smislu i mene kada sretnu na ulici pitaju kako je tamo, kakvi su ton, muzika, publika.

Ja kažem da je sve super i ekstra. Pitaju me za žiri, kao i za naše drage šarmantne voditelje Draganu i Žiku. Kažem da je sve to super.

Nigdje nisam vidio jednu ovakvu veliku ljubav, veliku emociju i energiju koju nam šalje publika prije svega i pomaže nam da iznesemo pjesmu na najbolji mogući način – rekao je Dragiša.

Munja je zaključio da takmičaru i čuveno Žikino odjeljenje odgovara što je Dragiša potvrdio.

-Odjeljenje je uvijek tu da nam da podršku, jer njihova ogromna energija je stimulans za nas da još bolje pjevamo – doidao je Dragiša, a Sašu Miloševića Mareta zanimalo je da li je Dragiša radio u prosjveti.

Nakon što je takmičar otkrio da radi kao profesor mašinske sturke Mare je dodao.

-Jel’ vidiš Žiko, zato on obraća pažnju na djecu – naglasio je Mare.

Takmičar je pozdravio svoje đake, kolege i sve ljude dobrog sveta a onda se osvrnuo na najvažnije ljudsko osjećanje.

-Šta je najvažnije u životu. Ljubav. Imam jedan stih koji mi je pao na pamet dok sam dolazio iz Sremske Mitrovice: „Kad se voli i kad srce boli, kad se ljubi i kada se gubi, ljubav nam je uvijek važna tema i bez nje života nam nema. Godine nam baš ništa ne znače, tad zaista volimo najjače“ – otkrio je Dragiša pjesmu koju je sam napisao.

Publika je apaluzom pozdravila ove Dragišine stihove, a Munja mu je predložio da počne da piše pjesme, dok je Žika Jakšić najavio njegov nastup.

-Hvala ti na divnim riječima. A sada ćeš sve ovo što si rekao da prospeš u jednoj divnoj pjesmi „Ljubav mi srce mori“ – rekao je Žika, a takmičar je negodovao.

-Ne „Ljubav mi srce mori“ – reagovao je Dragiša što je izazvalo smijeh u studiju jer je publika shvatila da je Žika pogriješio.

-To je nama fora ovde. To Žika kao „Tebi za ljubav“ – dodao je Mare a svi su se slatko nasmijali.

Žika se ipak nije dao prevariti, i odmah se ispravio zbog svog lapsusa. -Imamo li neku posvetu. Da li postoji neka osoba kojoj ćeš ti da pjevaš i da baš misliš za nju? – upitao je Žika.

Takmičar je otkrio i ko je osvojio njegovo srce. -Žiko kakvo je ovo pitanje. Podrazumijeva se. Gospođa se zove Dragana. Naravno da je upućeno njoj. Ona to dobro zna – rekao je Dragiša i potom na sceni otpevao pjesmu „Tebi za ljubav“ koju u originalu izvodi Radiša Urošević.

Takmičaru su kao podrška u studiju došli kolege pjevač David Romek i Vladimir Stojinović, klavijaturista koji je uzeo aktivno učešće u pripremi takmičarevog nastupa.

David je sa Dragišom u revijlanom nastupu izveo pjesmu „Zvezda tera Mjeseca“ i oduševili publiku.

Žika je međutim nakon ovacijama pozdravljenog nastupa odlučio da se našali.

-Vidi, vidi mili, moram nešto da primjetim. Trebalo je da pustiš malo Davida da pjeva. Ti si dohvatio prvi glas i on juri za tobom „ti-ti ti-ti ti-ti“ – rekao je Žika i izazvao smijeh svih.

Uprkos tome što je takmičar rekao da mu je dozvolio, Žika se nije složio sa njim i učinio je presedan.

-Jel’ znaš ti da pjevaš? Hajmo foršpil – rekao je Žika i dao takmičarevoj podršci Davidu da izvede jedan dio revijalne numere, podigavši raspoloženje u studiju pa su čak i Jelena i Munja zaigrali.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.