Džinović progovorio o kćerki Đini na društvenim mrežama: “Davno smo se dogovorili šta treba, šta može, šta ne može”

Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović, prethodnih mjeseci radili su na gradnji svoje kuće iz snova. Džinović je sada otkrio da li su radovi pri kraju i da li će se uskoro preseliti sa porodicom na Senjak.

“Nisam nastupao najmanje oko 400 dana i nedostaje mi publika. Nedostaje mi sve to, putovanja, spremanje, koncerti… Moja porodica i ja smo se čuvali, izolovali. Primili smo vakcine, djeca su preležala koronu, tako da mi i dalje, posebno ja, vodimo računa. Stalno sam s maskom, ne krećem se puno – započeo je Haris razgovor, pa zatim priznao koliko pomaže kćerki da izgradi svoj put, budući da je počela da se bavi TikTokom.

“Ja se ne nosim nikako, one se dobro nose. To je njihova stvar. Melina i Đina to dobro rade, znaju to da rade, Melina naročito, dijete je tek krenulo u to. Voli to da radi… Šta će biti od svega toga… Samo da bude normalno, pristojno, ugodno, lijepo i to je to-Haris je zatim rekao da ne strahuje od toga da će ova društvena mreža negativno uticati na njegovu mezimicu.

“Nemam bojazni oko toga. Ona je dosta savjesna djevojčica, vodi računa o svemu tome. Davno smo se dogovorili šta treba, šta može, šta ne može, šta se smije, šta ne smije. To je logična uputa roditelja, a hoće li dijete poslušati savjete svog roditelja, ko to zna, ali, trebalo bi”, kaže Haris.

Džinović je zatim otkrio da se radovi na njegovoj novoj vili na Senjaku konačno privode kraju.

“Tu je negdje, ja mislim, 97 odsto – rekao je, pa objasnio ima li on pored dvije dame u kući pravo glasa kada je u pitanju izbor enterijera.

“Enterijer je gotov, nema tu šta se ko pita, a pitao sam se Boga mi. Kako se neću pitati. Svi oni koji se ne pitaju su pali pod uticaj žene. Ne može žena da bude kapiten tima, pa da vodi sve. Uostalom, ako može, ako je sposobna i ako zna, evo kapitenska traka odmah i, neka vodi i mene i porodicu i sve živo, nemam ništa protiv. Još bih najsretniji bio – iskren je bio, pa dodao i da planira koncert za predstojeće ljeto.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.