Pogledajte kako je publika u Zenici dočekala Ronalda, navijač BiH pokušao ući na teren

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom polju u Zenici igra vrlo bitan meč kvalifikacija za EURO protiv Portugala. Tribine su ispunjene do posljednjeg mjesta i u srcu BiH vlada prava euforija. Svi se nadaju da će Džeko i društvo iznenaditi favoriziranog protivnika.

Sve je spremno za početak susreta između Bosne i Hercegovine i Portugala, a igrači jednog i drugog tima trenutno se zagrijavaju na terenu Bilinog polja.

Zenička publika je aplauzima pozdravila izlazak na teren Cristiana Ronalda kao i kompletne reprezentacije Portugala, a on im je uzvratio na isti način.

Ronaldo se tako nakon 12 godina sa svojim Portugalom vratio u Zenicu gdje će ponovo igrati pred ovom publikom.

Nakon izlaska na teren, jedan navijač Bosne i Hercegovine je preskočio ogradu u želji da dođe od legendarnog Portugalca, no u toj namjeri su ga zaustavili pripadnici obezbjeđenja.

Podsjetimo, isto je pokušala i jedna djevojka ispred hotela Zenica, no tada je policija tada pravovremeno reagovala i spriječila kontakt.

VEZANI TEKST: Portugalci krenuli ka Bilinom polju, djevojka potrčala prema Ronaldu, reagovala policija, pogledajte snimak

Susret između Bosne i Hercegovine i Portugala starta od 20:45 sati, a direktan prenos je na BHT-u.

Susret će suditi turski arbitar Halil Umut Meler, a pomagat će mu Mustafa Eyisoy i Kerem Ersoy. Četvrti sudija je Arda Kardeşler.

Pogledajte snimke iz Zenice.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.