Pogledajte kako je simpatična takmičarka iz BiH do suza nasmija žiri Zvezda Granda!

Vijesti Zabava Ženska posla

Dada Mešaljić (24) iz Bosne i Hercegovine predstavila se pjesmama “Hajde vodi me odavde” i “Da da da” i osvojila četiri glasa stručnog žirija.

Međutim Viki, Đođre i Ceca su isključili svoje tastere rekavši da su bila samo podrška, dok je Marija ostala pri svom mišljenju da kandidatkinja treba da prođe dalje, a onda je i produkcijski žiri dao svoj glas.

Popović je potom odlučio da ova takmičarka ide kod Viki Miljković u tim.

– Ideš kod Violete u tim, ja znam da si možda željea kod Marije – rekao je Saša. –
Čekaj Sale, vidiš kakvim očima gleda Mariju i pokazuje srce … Evo ja ću uzeti poslije još dva kandidata, ide kod Marije – rekla je Viki.

– Ne može, ideš kod Viki – rekao je Popović. – A baš sam mislila da me volite – dobacila je Dada.

– Ja te obožavam, jer si prije tri godine bila kod Snežane i kod mene, znamo šta pjevaš, prema tome ideš kod Viki jer je to tvoj pravac – rekao je Popović.

– Maro je l’ si ti odmah prepoznala? – pitao je Saša, a Marija je odgovorila kao iz topa: – Odmah!

– Pa što se prošle godine nisi prijavila? – pitao je Saša takmičarku. – Pa malo da naučim da pjevam – odgovorila mu je ona, a onda su svi prasnuli u smijeh.

Takmičarka je nastavila da insistira da ide kod Marije u tim, međutim Popović je sve vrijeme odbijao govoreći da Marija ima mnogo kanidata kojima je mentor.

– Postoje i oni koji imaju više od mene i Ceca i Mili imaju više od mene – bila je uporna Marija.

– Dobro, sudija kaže ovako… Konačna odluka, ideš kod Marije – rekao je Popović, a ona se sretna i zadovoljna zbog ove odluke pozdravila sa Marijom i sa osmijehom na licu i uz aplauz publike napustila scenu.

Pogledajte snimak.

Leave your vote