Pogledajte kako roker iz Zvezda Granda Isak Šabanović pjeva hitove Halida Bešlića, ali i Tifinu “Grbavicu”

U novoj epizodi serijala Avaz TV-a pod nazivom “Đir sa Memom” gost je bio Isak Šabanović, Crnogorac koji je oduševio svojom izvedbom u muzičkom šou “Zvezde Granda”.

Voditelj Sulejman Haljevac Memo ispitao je Isaka o svemu, od porodice, muzike do bivših ljubavi i to iz Sarajeva.

Nakon što je “oduševio” na sceni “Zvezda Granda” pjevajući pjesme Mladena Vojičića Tife “Stipu gatibo” i Željka Bebeka “Oprosti mi što te volim” njegova popularnost preko noći je skočila.Priznaje da ga je najviše bilo strah negativnih komentara žirija, a dobio je upravo suprotno.

– Pomislio sam: “Šta ako odem na taj “Grand”, daju mi negativne komentare i izgubim i ovo malo posla što imam – kazao je Šabanović.

Dizanje tolike prašine nakon nastupa, na kojem je pustio i suzu, kaže kako nije očekivao.

– Sarajevo je za mene majka rokenrola. Tu su nastali “Zabranjeno pušenje”, “Divlje jagode”, Čola, Merlin, “Plavi orkestar”, Elvis J. Kurtović – kazao je Šabanović.Na pomen bivše djevojke iz Sarajeva zarumeni se. Ne želi kaže pričati o njoj, ali priznaje da mu se javila i pružila podršku.

– Ma zna sve kuhati, i pitu. Ali nećemo o tome – kroz smijeh kaže Šabanović.Samo za đirovce otpjevao je još jednu Tifinu pjesmu i to “Grbavicu”, kao i dio pjesme Kemala Montena “Sarajevo ljubavi moja”, ali i “Miljacku” i “Romaniju” Halida Bešlića.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.