in ,

Pogledajte kako sada izgleda: Isak Šabanović smršao i sredio zube!

Svojim šarmom i nesvakidašnjom energijom osvojio je cijelu regiju

Isak Šabanović samo jednim nastupom u „Zvezdama Granda“ uspio je osvojiti srca kako žirija, tako i publike.

Svojim šarmom i nesvakidašnjom energijom osvojio je cijelu regiju i preko noći postao zvijezda o kojoj se priča.

Međutim, postati prava zvijezda znači mnogo raditi na sebi. Isak nema problema sa svojim pjevačkim sposobnostima i talentom, ali ima s viškom kilograma.

“Svi mi kažu smršaj, bolje ćeš pjevati, moraš dobro izgledati na sceni. Sve ja to znam, ali ja sam roker, volim pivo, volim da jedem kako da se odreknem svega toga. Međutim, brojne kolege sa scene su me podržali i otkrili su tajnu kako održavaju vitku liniju, uz pomoć liposukcijske dijete. Tokom dijete sam radio, putovao, spremao se za nastupe pa čak i nastupao, ali za mene je bilo iznenađenje da nisam imao pad energije, bez nervoze i gladi sam putovao. Čak sam bio u Sarajevu gdje svi znaju za ovu dijetu, želio sam jesti ćevape, ali kako dijeta nalaže, lepine sam preskočio i držao sam se samo salate. Sve se može uz malo truda. Kada sam vidio da se moj stomak topi, da se vrat smanjio, da se mijenjaju moji obimi, odlučio sam da idem do kraja”, otkriva Isak.

On je posjetio stomatologa i nabacio novi osmijeh.

Nakon diskvalifikacije u Zvezdama Granda: Svetlana Ceca Ražnatović radi pjesmu Vanji Knežević!

Nova predsjednica Kosova Vjosa Osmani prvim govorom uzdrmala Srbiju: “Mir će biti postignut tek kada vidimo njihovo pokajanje i dobijemo pravdu!”