Pogledajte snimak vidno izrevoltirane i užasnute Marije Šerifović kojoj je pukao film zbog Milijeve pjesme

Zvezda Granda Zorana Mićanović proslavila se pjesmom “Sikter” koju je za nju napravio njen mentor iz takmičenja Aleksandar Milić Mili.

Jedna hrvatska radio stanica pozvala je Zoranu da prepjeva svoju pesmu u božićnom maniru, što se nije dopalo Mariji Šerifović.

Naime, stihovi pjesme “Sikter” promijenjeni su u praznično izdanje, a ova verzija pjesme postala je viralna, te je stigla i do ušiju članice žirija ovog takmičenja Marije Šerifović koja je sudeći po objavi na Instagramu zgrožena novom verzijom.

– Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je li moguće da je neko upotrebio svoje vrijeme trud, inteligenciju i dao maloljetnoj osobici da pjeva: “Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj”?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo – rekla je vidno izrevoltirana Marija.

Ova verzija teksta šokirala je region:

– Svako bi da ima puno poklona pod borovima, ti bi samo žene, a ja čašu digla, ne staješ u oblacima dima. Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru Džeka, da ti budem kao poklon prazan, ovaj Božić biću tvoja kazna. Druge ti se nude, padaju ko zvijezde padalice lude, mene nije briga, ovaj Božić provedi sam sa njima, Božić, Božić – baj, baj – nisi moja tema. Božić, Božić – naj, naj čak i kada nisam trezna – glase stihovi zbog kojih je Šerifovićeva napravila dramu na Instagramu.

Pogledajte reakciju Marije Šerifović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.