Predsjednik PDP-a Branislav Borenović iznio je šokantne podatke: “Na više od 80 posto biračkih mjesta do sad kontrolno prebrojanim utvrđene su razne nepravilnosti i izborne krađe”

U Istočnoj Ilidži je održana press konferencija opozicije iz RS prilikom čega su govorili o izbornom rezultatu za predsjednika RS nakon ponovnog kontrolnog brojanja.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović je rekao da će se ponovnim brojanjem glasova potvrditi ono što stalno govore, a to je da je “režim krao i da se sada plaši”.

Osim njega, na konferenciji se obratio i predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

“Na više od 80 posto biračkih mjesta do sad kontrolno prebrojanim utvrđene su razne nepravilnosti i izborne krađe. To ukazuje da je naš zahtjev bio potpuno opravdan i da se u režiji vladajuće koalicije desila brutalna krađa”, rekao je on.

Navodi da rezultati pokazuju kako je prvobitno brojanje glasova išlo na štetu Jelene Trivić, a u korist Milorada Dodika.

“To pokazuje organizovanu namjeru izborne krađe režima. To je razlog i zašto smo podnijeli krivičnu prijavu za organizovani kriminal.

Jako je važno istrajati i naša namjera je da nema odustajanja”, rekao je Borenović.

Nebojša Vukanović, koji je ove godine na izbore izašao sa svojom izbornom listom, koja je postigla odličan izborni rezultat, prvo se osvrnuo na odlazak visokog predstavnika Christiana Schmidta u Beograd – javlja Klix.

“Ja bih počeo prvo sa jednim retoričkim pitanjem pošto je uzurpator rekao da svako onaj ko se sastane sa Christianom Schmidtom izdajnik.

Postavlja se pitanje da li je patrijarh srpski izdajnik jer vidimo da se sastao sa Schmidtom”, rekao je.

Kazao je kako sve uzurpatore hrani nasilje te da smo u tom smislu i ovih dana svjedoci lažnih vijesti i zastrašivanja građana nasiljem.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.