Proslavljeni bh. oskarovac Danis Tanović objavio odlične vijesti: Nakon 67 dana sin Orhan se vratio u školu

Naš proslavljeni režiser i oskarovac Danis Tanović objavio je emotivan video na svom Instagram profilu.

Naime, 67 dana nakon teške saobraćajne nesreće, njegov sin Orhan se vratio u školske klupe.

– 67 dana kasnije, Orhan se vratio u školu. Hvala vam svima koji ste bili uz nas, hvala svim doktorima, sestrama, tehničarima, Orhanovim prijateljima, učenicima i profesorima Druge Gimnazije – napisao je Tanović.

Orhan Tanović se uspješno oporavio nakon što je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj ga je Benjamin Spahović udario Poršeom.

Podsjećamo, kriminalistička serija “Kotlina” bh. oskarovca Danisa Tanović pred publiku u Bosni i Hercegovini stiže u septembru. Serija je nastala okviru projekta BH Content Lab (BH Telecom).

“Kotlina” je kriminalistička mini serija od pet epizoda koja, prati usamljenog policijskog inspektora kojeg tumači Feđa Štukan. Nakon što je pronađeno tijelo u sarajevskom Zemaljskom muzeju, zaranja u današnje Sarajevo kako bi pronašao nestali sefardski tekst iz 14. stoljeća.

Također, pokušava dokazati sebi da grad koji je nekada volio i koji nikada nije smogao snage da napusti i dalje postoji.

U seriji pored Štukana, glume i Ida Keškić, Boris Ler i drugi. Serija će se premijerno emitovati na servisu MY TV na Mojoj TV.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.