Realovac otkrio kako je Luka Modrić “provocirao” Muhameda Salaha nakon finala Lige prvaka: “Umro sam od smijeha”

Fudbaler Real Madrida Rodrygo otkrio je riječi kojima je hrvatski igrač Luka Modrić provocirao Mohameda Salaha nakon što je Kraljevski klub pobijedio Liverpool u finalu Lige prvaka i osvojio 14. titulu u ovom takmičenju.

Real je tada slavio golom Viniciusa u drugom poluvremenu, a iako je Liverpool imao mnogo više od igre kao i bolje šanse tokom 90 minuta, na kraju je heroj španskog tima bio golman Courtois koji je sjajnim odbranama u nekoliko navrata zaustavio pokušaje tima s Anfielda.

Kako je prije utakmice finala Lige prvaka najavio osvetu za poraz od istog tima 2018. godine, Salah se nakon još jedne izgubljene utakmice morao suočiti sa svojim riječima i najavama, što je u jednom trenutku iskoristio Modrić i “spustio ga na zemlju”.

Dok su igrači Liverpoola išli po medalje koje se uručuju poraženoj ekipi, Modrić je dobacio jednu rečenicu Salahu, a sve to otkrio je Rodrygo.

“Imam ispričati jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpoola su prolazili pored nas, Salah je bio utučen, a Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: ‘Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put…’. Umro sam od smijeha”, otkrio je Realov igrač.

Modrić je u Real stigao prije deset godina iz Tottenhama i s Kraljevima je osvojio 19 trofeja od koji su čak pet Liga prvaka.

Nedavno je produžio ugovor na još jednu godinu, a rekao je da nastavlja s jednakim entuzijazmom i željom kakvu je imao od prvog dana – prenosi Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.