SAMO U BIH Traži vjenčanje u zatvoru nakon što je osumnjičena da je ubila čovjeka?! Sunita Hindić planira da se uda iza zatvorskih rešetaka

Sunita Hindić koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića, nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora od tri i po godine u pritvorskoj ćeliji u KPZ-u Mostar je izrazila želju da se uda iza zatvorskih rešetaka, potvrđeno je za Klix.ba.

Hindić je podnijela zahtjev Kantonalnom sudu u Mostaru za odobrenje vjenčanja sa zatvorenikom mostarskog zatvora Feridom Suljovićem Ćićom.

Međutim, kako nam je kazano iz KPZ-a Mostar zahtjev za odobrenje vjenčanja nije podnio njezin izabranik što bi bila uobičajena praksa u ovome slučaju.

Dobro upućeni izvori tvrde da su se Hindić i Suljović poznavali od ranije, a mogućnost da je ljubav među njima “planula” je jedino ranije poznanstvo, s obzirom na to da se tokom boravka iza zatvorskih rešetaka nisu mogli vidjeti.

Iz Uprave KPZ-a Mostar naglašavaju da su zatvorske i pritvorske prostorije strogo odvojene i da njihov susret nije bio moguć nikako.

Tako Suljović za plan o vjenčanju Sunite Hindić nije mogao ni znati ako mu nije prenio netko od stražara.

Kako su nam kazali dobro upućeni izvori, u sudskoj praksi se nije dogodilo da se osoba iz pritvora i iz zatvora vjenčaju, a posebno ne na ovakav način.

Pretpostavlja se i da je Sunita Hindić zahtjevom za vjenčanje željela skrenuti pažnju pred drugostepenu presudu koja se očekuje krajem ovoga mjeseca, jer je poznato da je i prije ranijih ročišta skretala pažnju pokušajem rezanja vena i prijetnjama da će se ubiti.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.