Saša Popović Zvezdi Granda iz Tešnja Nerminu Handžiću obećao nešto što nije nikome do sad: Pogledajte nastup mladog Tešnjaka…

Vijesti Zabava

Zanimljiv, ali i prilično zahtjevan repertoar osamnaestogodišnjeg Nermina Handžića iz Tešnja natjerao je već nakon prvih stihova članove žirija Zvezda Granda da zaplešu i provesele se baš kao na nekom narodnom slavlju.

Iako se na početku njegovog nastupa činilo da se ništa posebno ne dešava kada su u pitanju glasovi žirija, na veliku sreću njegove mentorke Viki ovaj momak se izborio za podršku svih članova žirija i time sebi osigurao direktan prolazak u naredni krug.

– Hvala mojim kolegama i sretna im Nova godina, da ste živi i zdravi hiljadu godina, veseli mi bili – vikala je zadovoljna Viki.

– Koliko šestica, toliko parica – nastavila je Marija šalu u tom stilu.

Međutim, Ana Bekuta je imala kritike na račun repertoara koji po njenom mišljenju nije odgovarajući za jednog mladog momka.

– Pjesme koje su ti dali su katastrofa – pokušala je da objasni Bekuta, dok je Viki prekidala budući da se nije slagala sa njenim mišljenjem.

– Šuti Viki- prekinula ju je Šerifović, a njen odgovor nasmijao je sve.

– Nova godina je i ne mogu da ćutim jer ako sad budem ćutala ćutaću cele godine, a to baš ne bi bilo dobro- odgovorila joj je Violeta.

Iako je fantastično izveo obje numere, žiri ga je posavjetovao da se više smije na sceni, ali mu je Popović objasnio i kako se to postiže.

Obećao mu je Popović ono što nije nikome do sada.

– Vidi, ja ću ti napraviti nešto što ni u snu nisi sanjao. Poslat ću te na jedan Cecin nastup i kada budeš vidio kako je isplaćuju na kraju nastupa vidjet ćeš taj široki osmjeh, vidjet ćeš tu novogodišnju radost i taj divni osmjeh i njene bijele zube – nasmijao je Saša sve u studiju, međutim Svetlana je objasnila da njena publika ne mora da čeka kraj nastupa jer ona uvijek ima osmeh na licu.

– To je zato što uvek dobija lovu unapred- nasmijao je Đorđe sve, pa i samu Cecu.

Ali tu nije bio kraj, ono što je Boske ispričao šokiralo je sve, ali i ozbiljno dovelo do suza, a kako je objasnio tokom Nerminovog nastupa dobio je poruku od jedne članice žirija.

– Pa ja sam dobio jednu poruku od tebe koja glasi “Molim te Bosanac glasaj kako god je, dobiće fras već znaš ko ako ne glasaš, a onda radi šta god hoćeš”- rekao je Bosanac aludirajući na Viki.

Malo ko zna da je mladi Nermin imao priliku da zapjeva sa Šabanom Šaulićem, a kako je Popović ispričao, najveća legenda narodne muzike je baš za Handžića rekao da je najtalentovaniji dječakkojeg je ikada sreo.

Nastup mladog Handžića pogledajte na linku ispod.

Leave your vote

-2 points
Upvote Downvote