in , ,

Serija teških krađa u Zavidovićima, građani u strahu!

Čak tri teške krađe dogodile su u samo jednom danu u Zavidovićima

Čak tri teške krađe dogodile su u samo jednom danu u Zavidovićima.

Kako saznajemo, građani strahuju za svoju imovinu nakon posljednjih dešavanja.

Dana 07.02.2021. godine, u 07,40 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Zavidovići se obratilo lice M.A., iz Zavidovića i tom prilikom prijavilo da je nepoznato lice izvršilo tešku krađu u vikend kuću vlasništvo istog, koja se nalazi u mjestu Stog, iz koje je otuđena određena količina hrane, alkoholnog pića i posuđa. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Dana 07.02.2021. godine, u 11,15 sati, dežurna služba Policijske stanice Zavidovići je obaviještena da je u mjestu Brezik izvršena teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica H.H., iz Zavidovića, i da su tom prilikom otuđeni kamin za loženje i kosačica. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Dana 07.02.2021. godine, u 11,40 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Zavidovići se obratilo lice B.E., iz Zavidovića i tom prilikom prijavilo da je nepoznato lice izvršilo tešku krađu u vikend kuću vlasništvo istog, koja se nalazi u mjestu Stog, iz koje je otuđena muzička linija i ribarski pribor. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Tuži kladionicu, jer odbija da mu isplati novac

Bosanci se sastali sa izaslanikom britanske vlade za regiju zapadni Balkan: Lobiranje za bolju i ekonomski prosperitetniju BiH se nastavlja!