Sjećate li se Pipi Duge Čarape? Pogledajte kako danas izgleda!

Pipi je utjelovila švedska glumica i pjevačica Inger Nilsson, koja je svijet glume odavno napustila. Danas radi na mjestu sekretarice u uredu u Stockholmu i bavi se administrativnim poslovima.

Prije više od 50 godina su se počeli prikazivati filmovi i serijali ‘Pipi Duga Čarapa’. Djevojčica pjegavog lica i narančaste kose u pletenicama, koja se nije odvajala od svog majmunčića i konja, osvojila je srca mnogih ljudi diljem svijeta.

Pipi je utjelovila švedska glumica i pjevačica Inger Nilsson (61), koja je svijet glume odavno napustila. Danas radi na mjestu tajnice u uredu u Stockholmu i bavi se administrativnim poslovima. Nakon ‘Pipi Duge Čarape’ imala je samo manje uloge. Među posljednjima koju je snimila je u njemačkoj seriji ‘Der Kommissar und das Meer’ prije skoro 14 godina.

nger je jednom prilikom otkrila kako nikada nije dobila honorar za poznatu ulogu zbog tadašnjih zakona. Zbog toga su fanovi filma prikupljali donacije za nju i njezine kolege iz ‘Pipi Duge Čarape’.

– Bila sam isprva jako ljuta jer ne želim izigravati žrtvu i tražiti milostinju. Kad sam se smirila, shvatila sam da je to samo jedan njihov znak poštovanja i želja da nam fanovi pokažu koliko nas cijene – rekla je tada.

Pipinog komšiju Tommyja glumio je Pär Sundberg (63). Ulogu je dobio sasvim slučajno, ali mu je mnogo doprinijela u karijeri.

– Plesao sam balet, volio sam biti na pozornici, pohađao baletnu školu i moja mama je pjevala operu. Tada su došli agenti pogledati moju grupu jer su tražili dječaka koji će glumiti Tommyja u filmu, i onda je moja mama rekla meni da je to upravo za mene i da bih mogao dobiti ulogu – rekao je prije nekoliko godina za IN Magazin.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.