Slučaj iz BiH: Drvenom palicom napao policajca na dužnosti

Pripadnici Policijske stanice Pelagićevo uhapsili su lice iz Obudovca čiji su inicijali T.G, koje je drvenom palicom napalo policajca na dužnosti, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

U saopštenju je navedeno da je juče Policijskoj stanici Pelagićevo prijavljeno da je u mjestu Lončari, opština Donji Žabar, fizičko lice napalo službeno lice.

Policajci su izlaskom na lice mjesta utvrdili da je lice T.G. drvenom palicom napalo na pripadnika Policijske stanice Pelagićevo, koji je obavljao poslove i zadatke sa službenim vozilom i uređajem za kontrolu brzine-savremenim radarskim sistemom za kontrolu brzine.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda, a uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, pretresen je putnički automobil koji koristi T.G. i tom prilikom je pronađena i privremeno oduzeta jedna drvena držalica od sjekire za koju se pretpostavlja da je korištena za napad na policijskog službenika.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, koji je naredio da, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica T.G. bude dostavljen izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.