in , ,

Srbijanska glumica zgrožena dešavanjima u Zvezdama Granda: “To je jezivo!”

Isidora Simijonović o Đorđe Davidu i Zvezdama Granda

Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, rekao je Đorđe David takmičarki u ‘Zvezdama Granda’. Na to je reagovala srbijanska glumica Isidora Simijonović.

U posljednjoj emitiranoj epizodi glazbenog showa ‘Zvezde Granda’ veliku pažnju privukli su komentari nakon nastupa takmičarke Sanje Todorović (23) i njezine protukandidatkinje Diane Mihajlović.

Iako je Sanja oduševila žiri izvođenjem pjesama ‘Dodirni me’ grupe Galija te ‘Bolesno te volim’ Nataše Bekvalac, mnogi su komentarisali njen izgled.

Saša Popović (66) istakao je da bi idealan spoj bio Sanjin glas, a Dianina figura, na što je reagovala pjevačica Ana Bekuta (61) rekavši da Sanja može imati Dianinu figuru, ali Diana ne može imati njen glas. Napomenula je i da je vitkost precijenjena.

Na njene riječi pobunio se član žirija Đorđe David (56), koji je ranije bio Sanjin mentor. Nije mu, kaže, jasno kako se mogla udebljati i tako obući.

– Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, nisi toliko dobra da bi si to dozvolila. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač – rekao je Đorđe.

I Jelena Karleuša (42) imala je komentar.

– Čestitam ti Sanja. Top si pjevačica. Stoji to da moraš smršati i poraditi na stajlingu. Svako može smršati, nemoj da te kilogrami i umorna energija odvuku od cilja da budeš zvijezda. Nažalost, u showbusinessu se žene ekstremno gledaju kroz fizički izgled i ovo je takav posao – rekla je Karleuša.

Ipak, riječi Đorđa Davida privukle su mnogo komentara na društvenim mrežama. Reagovala je  i srbijanska glumica Isidora Simijonović (24).

– Čovjek od 56 godina govori djevojci od 23 godine da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo. Užas – napisala je bijesna glumica.

Bivši prijatelj Emira Kusturice otkriva: “I njega je Sarajevo malo dirnulo…”

Nezapamćen skandal u Zvezdama Granda: Iznesene nikad teže optužbe, slijedi diskvalifikacija?!