Sreli su se slučajno i vjenčali u četvrtak, u papučama: Neobična ljubavna priča Maje i Voje Nedeljković

Posljednje Zabava

Voja i Maja Nedeljković sreli su se slučajno, a zavoljeli su se na prvi pogled.

Iako mu je tek “pedeset i neka“, izgleda da za Voju Nedeljkovića oduvijek znamo. Uz popularnog radio i televizijskog voditelja stasavale su generacije, a sve što je radio tokom duge i plodonosne karijere, stiče se utisak, bilo je „osuđeno“ na uspjeh.

Oni koji ga znaju iz mlađih dana tvrde da je uvijek bio okružen lijepim djevojkama, pa ne čudi što se prije 18 godina sa jednom takvom i oženio.

Maju, u to vrijeme studentkinju medicine, prvi put je vidio na „Trećem kanalu“, gdje je tada radio. Zvanično su se upoznali na jednoj manifestaciji, gdje je ona bila angažovana kao promoterka, a Voja došao da vodi program umjesto kolege Dejana Pantelića, koji je bio spriječen.

‒ Možda bi sad Deki bio sa njom u braku da sudbina nije umješala prste ‒ našalio se Voja u emisiji „Od A do Da“, gdje je ispričao svoju ljubavnu priču.

Voja i Maja Nedeljković su brzo ušli u vezu, a ubrzo počeli i da žive zajedno. Uskoro je stigla vijest da će postati roditelji.

‒ Ono što parovi razvuku na nekoliko godina mi smo smjestili u jednu. U hodu smo se upoznavali i prilagođavali jedno drugom.

Vjenčali su se 7. avgusta, tri dana prije nego što se rodio njihov sin Đorđe.

‒ Niz godina slušao sam pitanje kad ćeš da se ženiš. Moj odgovor je bio: „U četvrtak. To je jedan od rijetkih dana kad ne radim, a ionako četvrtkom nema nekih dešavanja.“ I, na kraju, stvarno bi četvrtak. U nedjelju smo dobili dijete.

S ozbirom na to da je Maja na venčanju bila u poodmakloj trudnoći, umjesto klasične vjenčanice obukla je lepršavu ljetnju haljinu. Voja, koji tek što se vratio sa jednomjesečnog ljetnjeg angažmana na moru, izabrao je svijetli laneni komplet i ljetnje papuče.

Leave your vote