Suprug Đule Drini direktno i bez imalo uvijanja, Edin Drini: “Neki očigledno nemaju ni stida ni srama”

Edin Drini, muž bh. pjevačice Đule Dini koja je pobrala velike simpatije tokom takmičenja u Zvezdama Granda obratio se svojoj supruzi emotivnom porukom. U nastavku njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti. Uputio je poruke i onima koji šire negativne komentare na društvenim mrežama.

“Ženo moja, ponos moj. Pokazala si koliko vrijedis i da si najbolja! Toliko volje, zelje, borbe da dodjes do svog cilja kojeg si imala, da sam ti se divio u svakoj sekundi!

Kao što sam napisao status prije nekoliko mjeseci da ce mnogi zeleti da ospore tvoj trud, tvoju zelju i borbu. Nazalost nije im uspjelo jer si imala tvoju podršku uvijek iza sebe i imat ćeš!

Želim da se zahvalim svima koji su bili velika podrška mojoj Đuli tokom takmičenja.

A također želim da se zahvalim i onima koji očigledno nemaju ni obraza ni stida ni srama i ne znaju ni na jedan normalan način reći da im se nešto ne sviđa u životu, već čekati neki status da izađe gdje se pominje tvoje ime da bi napisali svoje neke uvrede!

MORATE ZNATI DA MOJU ĐULU BEZ I JEDNOG DANA MUZICKE ŠKOLE STE POREDILI UVIJEK SAMO SA NAJBOLJIMA I DA VAM JE SAMO ONA SMETALA I NIKO VIŠE!

A vi se zapitajte zašto.

ŽENO VOLIM TE I NAJBOLJA SI, svjesna si svog kvaliteta i vidjela si da ljudi koji se razumiju u ovaj posao žele da rade sa tobom zato što vrijediš i zato sada idemo još jače!

VEAZNI TEKST: Otac bh. pjevačice Đule Drini poslao je brutalnu poruku nakon finala „Zvezda Granda

VOLI TE TVOJA ALINA I JA”, napisao je Edin.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.