Tarika Filipovića oduševio mural srbijanskog glumca u Doboju: “Fotografirah s osmijehom”

Posljednje Vijesti Zabava

Glumac i voditelj Tarik Filipović svakodnevno na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz života, a sada je pokazao i mural koji ga oduševio.

Naime, Tarik je u Doboju uočio mural srbijanskog glumca Miodraga Petrovića Čkalje.

“Eee, ovo je mural. Fotografirah s osmijehom”, napisao je Tarik uz fotografiju.

Podsjećamo, Tarik je nedavno boravio u Barceloni gdje je snimao film “42 sekunde”, koji govori o Draganu Matutinoviću, vaterpolo treneru koji u Španiji ima status legende otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

Tarik od tada često objavljuje na svom Instagram profilu fotke sa snimanja tog filma na kojima pozira s glumačkom ekipom.

Džejla Ramović se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom sa zvijezdama serije “La Case de Papel” i glumcem Tarikom Filipovićem, koji trenutno u Španiji i Andori snimaju film o španskoj vaterpolo reprezentaciji i njihovom nastupu na Olimpijskim igrama 1992. godine.

Na fotografiji mlada bh. pjevačica pozira pored glumaca iz Netflixove popularne serije – Luke Peroša i Jaimea Lorentea, a tu su i Tarik Filipović, kao i njegova prijateljica Sandra Bošnjak.

VEZANI TEKST: Pjevačica iznenadila fanove fotografijom: Džejla Ramović i Tarik Filipović se u Barceloni družili sa zvijezdama serije “La Casa de Papel”

Leave your vote