Učesnica popularnog takmičenja Zvezda Granda Krstinja Todorović po prvi put pokazla supruga i dom

Krstinja Todorović, nekada Matanović, učesnica popularnog takmičenja Zvezda Granda, po prvi put za medije je otvorila vrata svog doma.

Toplu dobrodošlicu poželjela je cijela porodica, a po prvi put se mogao vidjeti momak koji je osvojio Krstinjino srce.

– Nešto što su vjerovatno svi dugo čekali i pitali se, ovaj gospodin ovdje pored mene je moj bivši momak, a sadašnji muž Bogdan – predstavila je svog muža takmičarka ”Zvezda Granda”.

– Krstinja je kao supruga sasvim dobra, slažemo se, za mene je najbolja. Ne bih je birao da nije najbolja- priznao je Bogdan, za kog Krstinja ima samo riječi hvale. Kako kaže, nije tipičan Crnogorac, već ima punu podršku u svemu što radi i pruža joj slobodu.

Iako su u fazi renoviranja doma, pored isklesanog Ostroga u zidu, posebno mjesto u dnevnom boravku zauzima uramljena fotografija devetogodišnje Krstinje i njene majke.

– Ova slika je nešto što će biti cijeli život sa mnom i uz mene. Tu je i isječak iz drugog takmičenja koje je bilo posvećeno mojoj majci, kao i sve do sada i u budućnosti. Kad već nije tu da vidi i da doživi moj uspjeh, bar da bude tu, među nama – rekla je Krstinja kroz suze.

Sestra Ivana otkrila je da je Krstinja imala poseban odnos sa majkom i da je na neki način predosjetila njenu smrt.

– Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razboljela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, kao da je slutila rastanak – ističe Krstinjina sestra.

I otac Veliša priznao je koliko je Krstinji tokom odrastanja nedostajala majka, zbog čega je cijeli svoj život podredio svom najmlađem dijetetu.

Cijeli prilog iz Krstinjinog doma pogledajte u videu:

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.