Velika havarija, teške riječi, Stanić verbalno napao Dodika u NSRS-u: “Tata ti trabunja, idiote”

Zastupnik SDS-a u NSRS-u Miladin Stanić verbalno se sukobio sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom na sjednici NSRS-a.

Stanić je tokom svog obraćanja rekao da se SDS slaže sa SNSD-om da ne mogu prihvatiti zakone koje je nametnuo visoki predstavnik.

“Ne možemo i nećemo i to da ste najgori na svijetu, bit ćemo saglasni s vama. Također se ne slažemo ni s nametnutim presudama i odlukama Ustavnog suda BiH. Ali mi nećemo da nas slijepac vodi i nećemo da budemo slijepo poslušni”, kazao je Stanić.

Raspravu možete poslušati od 7:45 minute videozapisa.

Dodao je, obraćajući se direktno Dodiku, da SNSD misli da je samo Dodik važan i da samo on ima pravo pljačkati, štititi porodicu, a svi ostali nemaju pravo.

“I samo da znate, ukoliko bilo šta izgovorite na bezobrazan način, kao što ste to do sada radili prema opoziciji, napustit ćemo sjednicu”, rekao je Stanić.

Dodik je na to odgovorio Staniću da je “promašio” i da stalno “trabunja” isto.

“Drago mi je, gospodine Staniću, da imate takvu inspiraciju i da vas moja pojava tako inspiriše i omogućava vam jak imunitet da ste stalno u naponu”.

Stanić je na ovu Dodikovu izjavu izgubio smirenost i počeo vrištati na predsjednika SNSD-a.

“Tata ti trabunja! Ne možeš mi govoriti ružne riječi”, vikao je Stanić na Dodika, a u jednom trenutku nazvao ga je idiotom.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.