Veliki uspjeh: Kompanija iz BiH započela isporuku za Austriju!

Kompanija Širbegović Inženjering započela je isporuku prefabrikovane armirano betonske konstrukcije za objekat u Austriji.

Isporuka se realizuje u saradnji s kompanijom Rail Cargo.

Planirana je isporuka 20 vozova, gdje jedna kompozicija iznosi 1.000 tona.

Inače, Širbegović inženjering jedna je od nnajuspješnijih bh. građevinskih kompanija koja je učestvovala u izgradnji nekih od najreprezentativnijih objekata u BiH i regiji.

Kompanija Širbegović je specijalizirana za izvođenje građevinskih radova primjenom savremene tehnologije prefabrikovanih AB konstrukcija.

Tim mladih i kreativnih stručnjaka, te resursi sa kojima kompanija raspolaže, stvaraju uslove za projektovanje i izgradnju objekata visokogradnje svih namjena.

AB konstrukcije proizvedene u pogonima kompanije Širbegović, u svom radu koriste i mnoge druge građevinske kompanije.U industriji prednapregnutih konstrukcija, kao najnapredniji proizvod, posebno mjesto imaju prednapregnute šuplje ploče.

Ovakav vid montažnog konstruktivnog elementa omogućava ekonomičnu, brzu i sigurnu gradnju stropnih konstrukcija svih vrsta objekata.

Proizvodni asortiman obuhvata ploče debljine 200 do 500 mm, za proračunske raspone od 4 do 19m, i za korisna opterećenja od 2 do 20 KN/m2, te u dva nivoa požarne otpornosti REI 90 i REI 120 minuta.
Ovakva raznolikost zadovoljava sve potrebe naručitelja.

Kvalitet, brzina izvođenja radova, maksimalno poštivanje rokova i cjelovita ponuda su aduti kompanije Širbegović, koji stvaraju ključnu konkurentnu prednost. Instalirani proizvodni kapaciteti omogućavaju izgradnju od oko 800.000 m2 objekata, te su u stanju zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Svi proizvodi i usluge kompanije Širbegović su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, o čemu svjedoče brojni međunarodni certifikati za kvalitet, koji omogućavaju nastupe u zemljama okruženja i EU – navode iz ove kompanije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.