Vjerujte i ovo je moguće, Marija Šerifović u ulozi matičarke: Govor koji je održala nasmijao prisutne

Pjevačica Marija Šerifović vjerovali ili ne oprobala se i u ulozi matičarke. Ona je u svom vlogu prenijela atmosferu sa svadbe svojih prijatelja i sve nasmijala do suza kada je riješila da bude matičarka na ovoj ceremoniji, a njen govor sve je zabavio.

– Okupili smo se ovdje da proslavimo ljubav naša dva golupčića, Ibrahima i Nataše. Pošto su baš zapeli da se obavežu tom dosadom zvanom brak, moraću u ime grada Beograda, planete Zemlje i svih ovdje prisutnih da im objasnim par stvari – počela je Marija svoj govor i obratila se mladoženji:

– Nemoj da sam te vidjela slučajno, krajičkom oka, a znam kojim se poslom baviš da gledaš u duge žene, gledaj samo u Natašu, kao da suta ne postoji i kad Nataše nema vadiš sliku iz novčanika i gledaš samo nju.

Poštuj svoju ženu, a to znači da hodaš na prstima po kući kada je ona u PMS – u, nemoj da bacaš peškir na pod posle tuširanja, a ako hodaš bos po kući ne možeš sa takvim nogama u krevet, jer to žene nervira. Njena familija je najbolja, ne zaboravi to. Ona smije da ih ogovara, a ti smješ samo da im se diviš. Njene drugarice su divne.

Naravno, nisu ni lijepe, ni zgodne, ni privlačne, ali ti mnogo voliš kada se Nataša sama druži sa njima, jer smatraš da žena mora da ima puno vremena za sebe. Njeni drugovi i kolege si sjajni… – poručila je Marija, pa se onda i mladi obratila i tako nasmijala sve prisutne i dobila veliki aplauz:

– Što se tebe tiče, biću kratka i jasna… Pogledaj sve ove ljude oko sebe, ako napraviš neko sranje, imaćeš sve nas na grbači.

Pogledajte kako je izgledala ova ceremonija i Mariju u ulozi matičarke!

 

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.