Voditelji na hrvatskoj Dori našalili se na račun Marije Šerifović, stigao im je i žustar odgovor: ‘Nedostaje im talenta’

Komentar hrvatskog voditelja nije prošao neprimijećeno. Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile brojne negativne reakcije. Njegova šala nije se svidjela fanovima pjevačice

Jedan od voditelja ovogodišnje Dore, Mirko Fodor (60), tokom emisije uživo pokušao se našaliti na račun Marije Šerifović (38) pobjednice Eurosonga 2007. godine.

Šala mu, izgleda, nije uspjela, a odgovor srbijanske pjevačice stigao je vrlo brzo.

“Ne znam jesi li zamijetio kako su na Eurosongu najbolje prolazile teške teme.

Pjesme kao na primjer ‘Marija Magdalena’, ‘Sveta ljubav’, kad se sjetim Tolje padne mi na pamet i pjesma ‘Neka mi ne svane’ – rekao je Mario Battifiaca, a na njegove riječi nadovezao se Fodor:

“Ti ne možeš bez Marka u rečenici. Da, jedna takva pjesma zove se ‘Molitva’ koja je pobijedila na Eurosongu. Nije bio naš predstavnik, ali smo razumjeli pokoju riječ te pjesme.

Komentar hrvatskog voditelja nije prošao neprimijećeno.

Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile brojne negativne reakcije. Njegova šala nije se svidjela fanovima pjevačice, a ubrzo nakon oglasila se i sama Marija.

“Zatrpali ste me porukama. Ljudi, sve je kul. Samo se radi o nedovoljnoj duhovitosti. Uvijek je problem u nedostatku talenta – napisala je.

No, nije tu stalo. Nakon objave na Instagramu, Marija je na Twitteru podijelila isječak u kojem Fodor govori o njenoj ‘Molitvi’, a uz njega i onaj s Eurosonga 2007. godine kada joj je Hrvatska dodijelila 12 bodova za izvedbu.

U opisu objave stavila je hrvatsku zastavu i emotikon koji šalje poljubac. Marijinu objavu komentirali su brojni fanovi.

“Maro mi te volimo. 12 points zauvijek; Što su oni htjeli postići s ovim? – pitali su se.

S druge strane, neki od korisnika društvenih mreža branili su voditelje.

“Ne kužite zezanciju, bila je na račun Hrvata, a ne na Marijin. Obojica su vrsni humoristi i cijene rad Marije – jedan je od komentara – prenose 24sata.hr.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.